Κατηγορίες εκτυπωτών

, Κατηγορίες εκτυπωτώνΩραίος ο ψηφιακός κόσμος όταν έρθει όμως η ώρα να δείξετε σε κάποιον εκτός γραφείου και σπιτιού τα αρχεία σας, θα πρέπει να τα έχετε μετατρέψει σε «ύλη»! Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε είναι με τη βοήθεια ενός εκτυπωτή…

Photolab
Δημιουργήστε το δικό σας φωτογραφικό εργαστήριο στο σπίτι και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. Αποκτήστε μια από τις δημοφιλέστερες προτάσεις φωτογραφικής εκτύπωσης και δημιουργήστε εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά τα δικά σας φωτογραφικά άλμπουμ. Η ποιότητα των φωτογραφιών σας θα είναι εξαιρετική.

Inkjet vs. Laser
Η κατηγορία εκτυπωτών inkjet απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να διατηρήσουν το κόστος κτήσης και λειτουργίας σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο. Οι εκτυπωτές inkjet έχουν σαν κύριο πλεονέκτημα, έναντι των εκτυπωτών laser, τη δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης με χαμηλό κόστος. Οι περισσότεροι επιτραπέζιοι εκτυπωτές σήμερα χρησιμοποιούν την τεχνολογία inkjet η λειτουργία των οποίων βασίζεται στην εκτίναξη μελανιού από ειδικά ακροφύσια. Όσο πιο μικρές είναι οι σταγόνες που βγαίνουν από τα ακροφύσια, τόσο καλύτερη η ανάλυση της εκτύπωσης.

, Κατηγορίες εκτυπωτώνΠολυμηχανήματα
Οι καθημερινές ανάγκες λειτουργίας μια επιχείρησης απαιτούν μεταξύ άλλων την εκτύπωση, την φωτοαντιγραφή και τη σάρωση διαφόρων εγγράφων, έγχρωμων και μη. Φανταστείτε όμως ένα γραφείο που να έχει πάνω του τρεις διαφορετικές συσκευές για αυτές τις εργασίες, δεν θα είναι καθόλου εργονομικό. Τη λύση για αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν τα πολυμηχανήματα. Πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις και φαξ, σε μια συσκευή.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν αγοράσεις How

Κινητό τηλέφωνο | Προτάσεις αγοράς, Άνοιξη 2008

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων και πολλές φορές η επιλογή γίνεται αρκετά δύσκολη υπόθεση. Θέλοντας να ξεκαθαρίσω το τοπίο σκέφτηκα να ετοιμάσω έναν οδηγό αγοράς ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη καθώς και τις απαιτήσεις που έχει από ένα κινητό τηλέφωνο. Ενημερωθείτε λοιπόν για το τι «παίζει» στην […]

GPS HTC Nokia Symbian

Κινητό με GPS | Ποιο μοντέλο να προτιμήσω

Σε διακόσια μέτρα, στρίψτε δεξιά, σε 10 μέτρα, στρίψτε αριστερά και μετά… κουβάς! Διαβάστε αυτό το πολύτιμο post του συνεργάτη μας tasosvel και ενημερωθείτε για το τι παίζει στην κινητή με GPS. Μάθετε τα πάντα για τις κατηγορίες, τα μοντέλα και τους ηλεκτρονικούς χάρτες.

Πριν αγοράσεις How

Μεταχειρισμένα κινητά | Ο 10λογος του καλού αγοραστή

Μιας και τα τελευταία τρία χρόνια έχω αλλάξει πάνω από 30 κινητά τηλέφωνα από τα οποία τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και τα αγόρασα μέσω αγγελιών από site και forum στο internet, σκέφτηκα να ετοιμάσω έναν οδηγό για ασφαλείς αγορές. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε πριν πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας.

Πριν αγοράσεις

1080 – Ο μαγικός αριθμός για την εποχή της υψηλής ευκρίνειας

1080, ten eighty, δέκα ογδόντα, όπως και να το πεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εξαιρετικό. Η υψηλή ευκρίνεια είναι εδώ και μας καλεί να τη ζήσουμε. Οι πιο φωτεινές, οι πιο αναλυτικές οι πιο καλές 1080 οριζόντιες γραμμές της τηλερόρασής μας μέσα από τα μοντέλα που ακολουθούν.