BenQ P860: Με οπτικό ζουμ 6x και 8Megapixels

, BenQ P860: Με οπτικό ζουμ 6x και 8MegapixelsΗ BSI ανακοίνωσε πως για την περίοδο των εορτών θα προσφέρει την ψηφιακή κάμερα BenQ P860 με ισχυρό 6x οπτικό zoom σε ειδική τιμή προσφοράς με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ έκπτωση 24%! Η τιμή αυτή ισχύει χωρίς να έχουν αφαιρεθεί από την κάμερα κάτι από τον εξοπλισμό της, όπως η θήκη της ή το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση.

Πιο αναλυτικά, η Ρ860 διαθέτει οπτική ανάλυση 8Megapixel αλλά και 640×480/30fps video με ήχο unlimited length. Διαθέτει μεγάλο 2.5″ display προηγμένης τεχνολογίας LTPS, (διπλάσια ευκρίνεια και 50% μικρότερη κατανάλωση ρεύματος από τα κοινά display) ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει ξεκάθαρα τις φωτογραφίες που τράβηξε επιτόπου, χωρίς να ανησυχεί για την μπαταρία. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάμερας συγκαταλέγονται το πρόγραμμα Shake Free για μείωση του κουνήματος και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία για αυξημένη αυτονομία και οικονομία. Πέρα από την πληθώρα των αυτόματων προγραμμάτων, η Ρ860 θα ικανοποιήσει και τους πιο προχωρημένους χρήστες με δυνατότητα προτεραιότητας ταχύτητας, προτεραιότητας διαφράγματος ή full manual λειτουργίας.

Η BenQ Ρ860 συνοδεύεται από θήκη, όλα τα καλώδια σύνδεσης, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες & φορτιστή, ενώ η εγγύηση της είναι 2 χρόνια με αντικατάσταση.

Η ειδική εορταστική λιανική τιμή της BenQ Ρ-860 (χωρίς το ΦΠΑ) διαμορφώνεται στα €126 (από €166).

Δείτε επίσης:
> 4 συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες
> Φτιάξε το δικό σου οικιακό φωτογραφικό στούντιο
> Sony α700: Νέα επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Android Android Smartphones BenQ

BenQ F52: Με οθόνη 5.2″ Full HD και κάμερα 13 Megapixel [MWC 2015]

H BenQ είναι γνωστή για τους βιντεοπροβολείς της, κατασκευάζει όμως και smartphones. Στην επερχόμενη έκθεση MWC 2015 θα παρουσιάσει το BenQ F52 με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel και μποστινή κάμερα 8 Megapixel. Αυτά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, τα υπόλοιπα στη Βερκελώνη!

Smartphones Android Android Smartphones BenQ

BenQ F5, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο Snapdragon 400

Για την αγορά της Κίνας ανακοινώθηκε το smartphone BenQ F5 με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 13 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης video Full HD. Το F5 είναι 4G, ενσωματώνει μνήμη 16GB, μπαταρία 2520 mAh και […]

Computers BenQ CES 2014

BenQ RL2460HT, Οθόνη με τεχνολογία RevolutionEyes για… ασταμάτητους gamers

H ΒΕΝQ ανακοίνωσε ένα νέο monitor, που θα βρουν αρκετά ελκυστικό οι gamers που παίζουν πολλές ώρες στον υπολογιστή τους με RTS ή FPS παιχνίδια. Η εταιρεία λέει ότι το συγκεκριμένο monitor είναι ειδικά κατασκευασμένο για gamers που παίζουν παιχνίδια όπως τα Call of Duty: Ghosts, StarCraft II: Heart of the Swarm, League of Legends, […]

Smartphones Android Android Smartphones BenQ

BenQ A3 και BenQ F3 νέα μοντέλα smartphones

Θυμάστε τα κινητά τηλέφωνα της BenQ; Τώρα η εταιρεία εισέρχεται στον χώρο των smartphones και κυκλοφορεί στην Ταϊβάν τα μοντέλα BenQ A3 και BenQ F3 με τιμή εκεί περίπου 200 ευρώ και 145 ευρώ αντίστοιχα. Και τα δύο μοντέλα έχουν οθόνη 4.5 ίντσες ανάλυσης 960×540 pixels και είναι τετραπύρηνα με διαφορετικό επεξεργαστή. Ακολουθούν τα αναλυτικά […]