Κάνε την φωτογραφική σου μηχανή… ασύρματη

, Κάνε την φωτογραφική σου μηχανή… ασύρματηΣτην αρχή ήταν το laptop, μετά έγινε το κινητό, τώρα ήρθε η σειρά της φωτογραφικής μηχανής να αποκτήσει Wi-Fi. Μπορεί κάποια μοντέλα να κυκλοφορούν με ενσωματωμένο WiFi όμως τώρα με το EyE-Fi μπορεί ο καθένας να κάνει τη φωτογραφική του “ασύρματη”.

Το Eye-Fi είναι μια κάρτα SD χωρητικότητας 2GB με ενσωματωμένο Wi-Fi. Αρκεί η φωτογραφική σας μηχανής να δέχεται κάρτες μνήμης SD, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά. Συνδέετε με τον παρεχόμενο reader, την κάρτα SD στον υπολογιστή σας, την κάνετε pair με το ασύρματο δίκτυο που θέλετε και αυτό είναι όλο. Τοποθετείτε την κάρτα στην φωτογραφική σας και είστε έτοιμοι να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας απευθείας σε 14 δημοφιλή photo sharing sites, όπως flickr, picasa, snapfish, photobucket αλλά και το facebook.

Δείτε επίσης:
> techblogTV: Public/ Athens, το μεγάλο opening
> Panasonic DMC-FZ18 με οπτικό ζουμ 18x
> Οικιακό φωτογραφικό στούντιο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Νομίζω οτι αυτή η κάρτα είναι και για κινητά τα οποία έχουν υποδοχή sd!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Digital camera Lumix Panasonic

Panasonic Lumix GF5, Διαρροή στοιχείων και φωτογραφιών

Η ψηφιακή μηχανή που θα αντικαταστήσει την GF3, η Panasonic Lumix GF5 διέρρευσε στο Διαδίκτυο, σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε κατά λάθος ένας μοντέλο που χρησιμοποιεί το Instagram. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές η φωτογραφία είχε κατέβει, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εν λόγω αποκάλυψη. Οι φήμες λένε ότι το μοντέλο […]

Digital camera Olympus

Olympus mju1060 | Ο αχώριστος συνοδός σας

Η μηχανή Olympus mju1060 διαθέτει ισχυρό οπτικό zoom 7x για αυθόρμητες κοντινές λήψεις των φίλων, της οικογένειας και πολλών άλλων θεμάτων. Με αυτήν τη μηχανή γενικής χρήσης, το θάμπωμα σε συνθήκες δράσης ανήκει στο παρελθόν, καθώς το κούνημα της μηχανής αντισταθμίζεται με τη λειτουργία διπλής σταθεροποίησης εικόνας. Η μεγάλη οθόνη LCD HyperCrystal 3,0 ιντσών, η […]

Digital camera Sony

Sony Cyber-Shot T500 | Με 10,1Megapixel και video HD

Μέχρι σήμερα οι επιλογές ανάμεσα σε ψηφιακές μηχανές που ισχυρίζονται ότι λειτουργούν και ως βιντεοκάμερες ήταν άφθονες, αλλά τα αποτελέσματα τους αμφιλεγόμενα. Η κυκλοφορία, όμως, της λεπτής και εξαιρετικά κομψής, νέας Cyber-shot T500 της Sony αλλάζει τα δεδομένα, καθώς καθιστά πανεύκολη την καταγραφή των αγαπημένων σας στιγμών σε ποιοτικές φωτογραφίες ή σε HD clips.

Digital camera Olympus

Olympus mju1040 | Φωτογραφίστε με στυλ

Με την εκλεπτυσμένη ψηφιακή Olympus µ 1040, θα φωτογραφίζετε με κομψό τρόπο. Στο καλαίσθητο μεταλλικό υπέρλεπτο σώμα της μηχανής, ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός της συνδυάζει το στιλ με χαρακτηριστικά, όπως προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων, τεχνολογία ρύθμισης σκιάς και μια καινοτόμο λειτουργία Intelligent Auto, με την οποία επιλέγονται οι ιδανικές ρυθμίσεις για λήψη της τέλειας φωτογραφίας.