Νέα ψηφιακή φωτογραφική HP Photosmart M437

, Νέα ψηφιακή φωτογραφική HP Photosmart M437Η HP ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση της νέας ψηφιακής φωτογραφικής HP Photosmart M437 που προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας με ανάλυση 5 Mpixels. Βασικά της πλεονεκτήματα αποτελούν τα εύχρηστα κουμπιά που διαθέτει, το απλό μενού και η φωτεινή οθόνη των 5,08 cm (2 ιντσών) που εμφανίζει κάθε λεπτομέρεια.

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M437 διαθέτει οπτικό ζουμ 3x και ψηφιακό ζουμ 5x για εκτυπώσεις και μεγεθύνσεις έως και σε διαστάσεις αφίσας. Η επεξεργασία των φωτογραφιών αποτελεί μια πολύ απλή διαδικασία με τις τεχνολογίες ΗΡ Real Life, όπως το HP Design Gallery και η ενσωματωμένη τεχνολογία αφαίρεσης του φαινομένου των κόκκινων ματιών(1).

Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα
•Ευκρινείς φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με την λειτουργία anti-shake της ΗΡ, η οποία εξαλείφει τις επιπτώσεις που έχει το ασταθές κράτημα της μηχανής και η μετακίνηση του θέματος
•Ανταλλαγή φωτογραφιών με τον απαραίτητο εξοπλισμό που περιλαμβάνει η συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων μπαταριών και εσωτερικής μνήμης 16 ΜΒ
•Εγγραφή ζωντανών στιγμιότυπων με τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης με ήχο με το απλό πάτημα ενός κουμπιού
•Μαρκάρισμα των φωτογραφιών απευθείας στη φωτογραφική μηχανή, διευκολύνοντας έτσι την οργάνωση και το διαμοιρασμό τους όταν μεταφέρονται στο λογισμικό HP Photosmart Essential.
•Δυνατότητα υποστήριξης Microsoft Windows Vista™
Πρόσθετα χαρακτηριστικά
•Προαιρετικός σταθμός σύνδεσης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Photosmart 2200 για εύκολη φόρτιση και μεταφορά των φωτογραφιών στον υπολογιστή ή τον εκτυπωτή(2)
•Προαιρετικό πακέτο εύκολης επαναφόρτισης HP Photosmart για φωτογραφικές μηχανές με μπαταρίες ΑΑ(2)

Διαθεσιμότητα και τιμή
Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M437 θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στο τέλος Μαΐου 2007, σε τιμή λιανικής €119. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.