HP Photosmart R837 – Καλλίγραμμες φιγούρες σε κάθε φωτογραφία

Η HP ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής HP Photosmart R837, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες δυνατότητες επεξεργασίας των φωτογραφιών, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με PC. Η HP Photosmart R837 διατίθεται με ένα νέο σετ χαρακτηριστικών HP Design Gallery, τα οποία περιλαμβάνουν ένα εργαλείο για την αφαίρεση των ατελειών από το πρόσωπο του θέματος.

Τα νέα εργαλεία εφαρμόζονται απευθείας στη φωτογραφική μηχανή, ενώ μέχρι τώρα τα αντίστοιχα αποτελέσματα θα ήταν εφικτά μόνο με τη χρήση προηγμένων εργαλείων επεξεργασίας φωτογραφιών.

Τις δυνατότητες επεξεργασίας των φωτογραφιών συμπληρώνει το δημοφιλές πλέον εργαλείο «αδυνατίσματος», το οποίο λεπταίνει αυτόματα το θέμα της φωτογραφίας.

•Ισχυρή & οικονομική με ανάλυση 7,2 MP και μεγάλη, φωτεινή οθόνη 7,6 cm (3 ιντσών) που είναι εξίσου ευκρινής, τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο
•Συνολικό ζουμ 24x, συμπεριλαμβανομένου οπτικού ζουμ 3x και ψηφιακού 8x για ευκρινείς φωτογραφίες που μπορούν να μεγεθυνθούν μέχρι και σε διαστάσεις αφίσας
•Λείο, συμπαγές και καμπυλόγραμμο μεταλλικό περίβλημα
•Μαρκάρισμα των φωτογραφιών απευθείας στη φωτογραφική μηχανή με το λογισμικό Photosmart Express ης HP, διευκολύνοντας έτσι την οργάνωση και το διαμοιρασμό τους όταν μεταφέρονται στο λογισμικό HP Photosmart Essential.
•Δυνατότητα άμεσης αποστολής των φωτογραφιών μέσω email με τη χρήση του ΗP Photosmart Express.

•Καθαρές φωτογραφίες ακόμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τη λειτουργία anti-shake για σταθερή φωτογράφηση της ΗΡ, καθώς εξαλείφει τις επιπτώσεις που έχει το ασταθές κράτημα της μηχανής και η μετακίνηση του θέματος
•Εσωτερική μνήμη 32 MB ή επιλογή επέκτασης της μνήμης με προαιρετική κάρτα μνήμης SD(1).
•Εγγραφή βίντεο VGA υψηλής ποιότητας με ήχο στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.