Olympus E-3: Μια επαγγελματική ολοκληρωμένη μηχανή

, Olympus E-3: Μια επαγγελματική ολοκληρωμένη μηχανήΗ νέα επαγγελματική Olympus E-3, η γρήγορη D-SLR μηχανή αποδίδει άψογη ποιότητα εικόνας, προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες Ζωντανής Απεικόνισης (Live View) και διασφαλίζει πλήρη αξιοπιστία. Είτε παλεύετε στα υγρά τροπικά κλίματα, κάνετε πεζοπορία στα αμμουδερά τοπία της Βόρειας Αφρικής ή τραβάτε φωτογραφίες στο στούντιο – η μηχανή αυτή με βάση το Σύστημα Τεσσάρων Τρίτων είναι έτοιμη για οποιαδήποτε αποστολή.

Σχεδιασμένη με τα αυστηρότερα επαγγελματικά πρότυπα, αυτό το ηγετικό μοντέλο από την Olympus E-System ενσωματώνει το πλήρες φάσμα των τεχνολογικών εξελίξεων έτσι ώστε να προσφέρει φωτογραφικές εμπειρίες ύψιστης ποιότητας.

Με την Olympus E-3, οι φωτογράφοι θα βιώσουν τις υψηλότερες ταχύτητες αυτόματης εστίασης στον κόσμο*. Αυτό επιτεύχθηκε χάρη σε ένα επαναστατικό σύστημα αυτόματης εστίασης 11 σημείων και τους νέους φακούς ZUIKO DIGITAL Supersonic Wave Drive. Έτσι προσφέρεται ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι άλλων φωτογράφων στο χώρο των σπορ, στη φύση ή οποιονδήποτε άλλο χώρο, όπου κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου μετρά για εκείνη τη φωτογραφία που λαμβάνει κανείς μια φορά στη ζωή του. Και με απόδοση 5 fps σε διαδοχική λήψη συν τις υψηλές ταχύτητες κλείστρου που φθάνουν το 1/8000 sec., δεν χρειάζεται να χάσετε ούτε στιγμή δράσης.

Διαθέτοντας το εξαιρετικά αποτελεσματικό ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, η E-3 ελαχιστοποιεί την επίδραση της ακούσιας κίνησης της μηχανής ώστε να διασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα – ανεξάρτητα από το φακό που χρησιμοποιείται. Επιπλέον, ο Αισθητήρας Υψηλής Ταχύτητας Live MOS των 10 Megapixel αποδίδει εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζεται περαιτέρω από τον επεξεργαστή εικόνας TruePic III και μια εκτενή σειρά φακών ακριβείας ZUIKO DIGITAL.
Με δυνατότητες Ζωντανής Απεικόνισης Live View, η E-3 επιτρέπει προεπισκόπηση πραγματικού χρόνου των λήψεων και των εφέ στην πολλαπλής γωνίας οθόνη HyperCrystal LCD των 2,5”/6,4cm. Επιπλέον, το μοντέλο αυτό περιλαμβάνει μεγάλο σκόπευτρο που προσφέρει 100% κάλυψη της κάθε σκηνής. Έτσι οι φωτογράφοι έχουν την επιλογή να καδράρουν τις συνθέσεις χρησιμοποιώντας το σκόπευτρο ή την οθόνη LCD, κάτι που τους δίνει μεγαλύτερη ελευθερία πειραματισμού με δημιουργικές γωνίες και νέα στυλ φωτογράφησης.

Με την ενσωμάτωση του Φίλτρου Υπερηχητκών Κυμάτων Supersonic Wave Filter οι χρήστες έχουν το πλεονέκτημα καθώς τους παρέχεται το αποτελεσματικότερο σύστημα προστασίας από τη σκόνη. Επίσης, αναφέροντας σύστημα σώματος και φακών απρόσβλητο στη σκόνη και τις σταγόνες νερού εννοούμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείται την ανώτερη ποιότητα της Ε-3 ακόμα και στο πιο αφιλόξενο περιβάλλον φωτογράφησης. Και οι πολυάσχολοι επαγγελματίες μπορούν να είναι ήρεμοι γνωρίζοντας ότι αυτή η μηχανή D-SLR διαθέτει διάρκεια ζωής κλείστρου επαγγελματικής ποιότητας των 150.000 λήψεων.

Με τόσο μεγάλη πολυμορφία κλεισμένη σε ένα ανθεκτικό, αδιάβροχο σώμα από κράμα μαγνησίου, η ισχυρή και ανθεκτική E-3 είναι κυριολεκτικά έτοιμη να ταξιδέψει τους φωτογράφους εκεί όπου δεν έχουν πάει ποτέ άλλοτε. Η ηγετική αυτή προσθήκη στο Olympus E-System είναι συμβατή και με μια εκτενή γκάμα φακών και εξαρτημάτων E-System μεταξύ των οποίων ασύρματες μονάδες φλας με τηλεχειρισμό, ειδικά σχεδιασμένες για την ολοκλήρωση της ψηφιακής εμπειρίας SLR.

Δείτε επίσης:
> HTC TyTN II: Το ισχυρότερο επαγγελματικό PDA/ κινητό
> Το techblog.gr στις ειδήσεις της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ
> Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσεις

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.