Olympus mju1060 | Ο αχώριστος συνοδός σας

, Olympus mju1060 | Ο αχώριστος συνοδός σαςΗ μηχανή Olympus mju1060 διαθέτει ισχυρό οπτικό zoom 7x για αυθόρμητες κοντινές λήψεις των φίλων, της οικογένειας και πολλών άλλων θεμάτων. Με αυτήν τη μηχανή γενικής χρήσης, το θάμπωμα σε συνθήκες δράσης ανήκει στο παρελθόν, καθώς το κούνημα της μηχανής αντισταθμίζεται με τη λειτουργία διπλής σταθεροποίησης εικόνας. Η μεγάλη οθόνη LCD HyperCrystal 3,0 ιντσών, η λήψη υψηλής ταχύτητας (έως 9fps) και οι διάφορες προηγμένες τεχνολογίες απεικόνισης αποδεικνύουν ότι η ευχρηστία δεν αποκλείει την ισχύ.

Ανακαλύψτε την ελευθερία που σας δίνει το zoom 7x σε συνδυασμό με την οθόνη LCD HyperCrystal 3,0” για απίστευτη ευκολία στο καδράρισμα και την προβολή. Όλες αυτές δυνατότητες χωρούν σε ένα μικρό και κομψό μεταλλικό σώμα, που διατίθεται σε ασημί (Starry Silver), μαύρο (Midnight Black) ή πράσινο (Cyan Green), και θα διευρύνουν τη φωτογραφική εμπειρία σας. Παράλληλα, με τη λειτουργία διπλής σταθεροποίησης εικόνας μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε τις εικόνες ευκρινείς με τις υψηλές ρυθμίσεις ISO και τον μηχανικό σταθεροποιητή εικόνας. Η μηχανή Olympus mju1060 διαθέτει πολλές ακόμη προηγμένες τεχνολογίες.

, Olympus mju1060 | Ο αχώριστος συνοδός σαςΗ λίστα των χαρακτηριστικών αυτού του μοντέλου συμπληρώνεται με τον ενσωματωμένο βοηθητικό λήψεων για άμεση εξήγηση των λειτουργιών καθώς και κουμπιά με φωτισμό για εύκολη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, διατίθενται 39 διαφορετικές γλώσσες, ώστε να μπορεί ο κάθε χρήστης να χειριστεί με άνεση τα διαισθητικά μενού. Επιπλέον, η εσωτερική μνήμη συμπληρώνεται με μια υποδοχή κάρτας xD-Picture, η οποία διαθέτει επίσης συμβατότητα με κάρτες microSD χάρη σε ένα πρόσθετο προσαρμογέα. Τέλος, με το λογισμικό Olympus Master που συνοδεύει τη μηχανή διασφαλίζεται ότι η προβολή, επεξεργασία και αρχειοθέτηση γίνονται πιο εύκολες από ποτέ.

Olympus mju1060
• Εξαιρετικό οπτικό zoom 7x σε μεταλλικό σώμα μικρού μεγέθους
• Το θάμπωμα εξαλείφεται χάρη στη λειτουργία διπλής σταθεροποίησης εικόνας
• Οθόνη LCD 3,0″ HyperCrystal
• Ο εύκολος τρόπος βελτιστοποίησης εικόνων
• Προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης έως 16 προσώπα
• Διαδοχική λήψη υψηλής ταχύτητας 9fps
• 10 Megapixel για εκτυπώσεις μεγέθους αφίσας
• Επεξεργαστής εικόνας TruePic III
• Βελτιωμένη πανοραμική λειτουργία
• Video με ήχο (έως ανάλυση VGA στα 30 fps)
• Λειτουργία Pre-Capture movie
• Συμβατή με κάρτες xD-Picture και microSD

Η Olympus mju1060 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2008 σε ασημί (Starry Silver), μαύρο (Midnight Black) ή πράσινο (Cyan Green).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.