Olympus SP-570 | Με οπτικό ζουμ 20x

, Olympus SP-570 | Με οπτικό ζουμ 20xΗ κατηγορία φωτογραφικών μηχανών ultra zoom απέκτησε ένα νέο πρωταθλητή την Olympus SP-570 UZ. Με το ενσωματωμένο σύστημα Διπλής Σταθεροποίησης Εικόνας, η τελευταία καινοτομία της Olympus για φιλόδοξους, επαγγελματίες και δημιουργικούς φωτογράφους περιορίζει τις θολές εικόνες που προκαλούνται με το ακούσιο κούνημα της μηχανής, ως αποτέλεσμα ευκρινείς εικόνες ακόμα και σε υψηλά επίπεδα μεγέθυνσης.

Τεχνολογία ultra zoom
Αιχμαλωτίζει μοναδικές στιγμές όταν κάθεστε στις μεσαίες κερκίδες ενός γηπέδου ή στις μπροστινές θέσεις ενός αμφιθεάτρου – ακόμα και όταν είστε ακινητοποιημένοι στις πλάγιες ή στις πίσω θέσεις ενός θεάτρου. Με την απίστευτη ισχύ τηλεφακού που παρέχει στους φωτογράφους, οι θεαματικές δυνατότητες zoom της SP-570 UZ φέρνουν το θέμα σας τόσο κοντά ώστε σας δίνει την αίσθηση ότι μπορείτε να το αγγίξετε. Η μηχανή αυτή, με ευρυγώνιο οπτικό zoom 20x, καλύπτει ένα εστιακό εύρος ισοδύναμο με 26-520mm, γεγονός που την καθιστά την πιο ισχυρή φωτογραφική μηχανή σε αυτό τον τομέα*. Η απόδοσή της μπορεί να μεγιστοποιηθεί αγγίζοντας το θεαματικό εστιακό εύρος των 2600mm όταν συνδυάζεται με ψηφιακό zoom 5.0x. Επίσης, είναι δυνατό να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη μεγέθυνση έως και 4420mm όταν προσθέτετε τον προαιρετικό μετατροπέα τηλεφακού TCON-17 και το δακτυλίδι προσαρμογής CLA-10.

Επειδή ο κίνδυνος για θολές εικόνες ενισχύεται καθώς αυξάνεται το εστιακό μήκος, η Olympus διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα Διπλής Σταθεροποίησης Εικόνας στο μοντέλο SP-570. Το σύστημα αυτό συμβάλλει στην αποφυγή θολών εικόνων που προκαλούνται από το κούνημα της μηχανής και παράλληλα αποτελεί την ιδανική ασφαλή λύση για τους αθλητικούς φωτογράφους καθώς και για όλες τις υπόλοιπες καταστάσεις όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα δεύτερης λήψης για να αιχμαλωτίσετε μία μοναδική στιγμή. Επιπλέον, το μοντέλο αυτό με την υψηλή ταχύτητα διαδοχικών λήψεων 13.5fps** εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε ένα στιγμιότυπο δράσης. Επίσης, η έξυπνη λειτουργία pre-capture σας βοηθά να αιχμαλωτίσετε απρόσμενες εκπλήξεις καθώς δίνει στη μηχανή τη δυνατότητα να εγγράψει μέχρι πέντε καρέ πριν ακόμα απελευθερωθεί το κλείστρο (κουμπί λήψης).

Μεγαλύτερη εικόνα
Οι δυνατότητες ευρυγώνιας λήψης 26mm καθιστούν την Olympus SP-570 UZ την ιδανική λύση για τη λήψη ολοκληρωμένης εικόνας όσον αφορά στην εσωτερική και αρχιτεκτονική φωτογραφία. Το καδράρισμα είναι επίσης εύκολο μέσω της μεγάλης οθόνης HyperCrystal LCD 6.9cm/2.7” και της τεχνολογίας BrightCapture που εμφανίζει πιστά τη σύνθεση.

Η φωτογραφική μηχανή SP-570 UZ θα διατίθεται στα καταστήματα από το Μάρτιο 2008.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

πρείπει να είναι πολύ καλή όπως και το προηγούμενο μοντέλο ήταν άψογο με τα 18x αλλά για να καταφέρεις να ζουμάρεις και να τραβήξεις θές οπωσδήποτε βάση στήριξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.