Ψηφιακό καλοκαίρι. Collection spring-summer Panasonic Lumix

, Ψηφιακό καλοκαίρι. Collection spring-summer Panasonic LumixΗ γνωστή σειρά ψηφιακών φωτογραφικών Lumix της Panasonic εμπλουτίστηκε με τα νέα μοντέλα που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στο καλοκαίρι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η DMC-FX30, η πιο λεπτή ψηφιακή με ευρυγώνιο φακό 28mm. Η κομψή FX30 διαθέτει ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας και λειτουργίες αυτόματου ISO. Ο φακός της έρχεται από τη Leica και είναι ο DC Vario-Elmarit με οπτικό ζουμ 3.6x.

, Ψηφιακό καλοκαίρι. Collection spring-summer Panasonic LumixΤα υπόλοιπα νέα μοντέλα Panasonic Lumix είναι:
DMC-FZ8 με οπτικό ζουμ 12x
DMC-TZ3, DMC-TZ2 με οπτικό ζουμ 10x και εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό
DMC-FX12, DMC-FX10 με νέο φακό Leica Bright
DMC-LZ7/LZ6 με έξυπνο σταθεροποιητή εικόνας
DMC-LS75/LS60 λειτουργούν με αλκαλικές μπαταρίες

Διαβάστε για όλα τα νέα μοντέλα compact ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, όλων των εταιρειών εδώ!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.