Sony DPP-FP85 | Lifestyle φωτογραφικός εκτυπωτής

, Sony DPP-FP85 | Lifestyle φωτογραφικός εκτυπωτήςΤώρα, υπάρχουν ακόμα περισσότεροι τρόποι να απολαμβάνετε την ψηφιακή σας φωτογραφική συλλογή και να μοιράζεστε τις πολύτιμες λήψεις σας με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Οι νέες ψηφιακές κορνίζες και οι νέοι compact φωτογραφικοί εκτυπωτές της Sony, χάρη στις προηγμένες δυνατότητες Sony με τις οποίες είναι εξοπλισμένα, σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας με λιγότερο κόπο.

Τέσσερις νέοι, εξαιρετικά compact φωτογραφικοί εκτυπωτές κάνουν ευκολότερη από ποτέ τη δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας χωρίς την ανάγκη ύπαρξης PC ή εξειδικευμένων ικανοτήτων από μέρους σας. Και τα τέσσερα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο, ενώ διαθέτουν μια χρήσιμη λαβή μεταφοράς που τα καθιστά ακόμα πιο φορητά.

Τα μοντέλα DPP-FP95, DPP-FP85, DPP-FP75 και DPP-FP65 χρησιμοποιούν την τεχνολογία θερμικής εξάχνωσης (dye-sub) της Sony εξασφαλίζοντας πλούσιες, ανθεκτικές στο χρόνο εκτυπώσεις χωρίς τους κόκκους που εμφανίζονται στους εκτυπωτές inkjet. Η ταχύτητα εκτύπωσης είναι εξαιρετικά μεγάλη: Τα μοντέλα DPP-FP75 και DPP-FP65 εκτυπώνουν φωτογραφία 10×15 εκατοστών σε χρόνο μόλις πάνω από ένα λεπτό, ενώ ο ισχυρός επεξεργαστής BIONZ και η τεχνολογία TruFast των μοντέλων DPP-FP95 και DPP-FP85 μειώνουν ακόμα περισσότερο το χρόνο εκτύπωσης στα 45 μόλις δευτερόλεπτα.

Ο χειρισμός των νέων μοντέλων είναι εξαιρετικά απλός. Απλά εισάγετε την κάρτα μνήμης της ψηφιακής σας φωτογραφικής μηχανής, προβάλλετε τις οθόνες στη μεγάλη και καθαρή οθόνη LCD και κάντε τις επιλογές σας καθοδηγούμενοι από τα ευδιάκριτα εικονίδια επί της οθόνης. Το μοντέλο DPP-FP95 διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη Clear Photo LCD με ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης για ακόμα καλύτερη προβολή και των μικρότερων ακόμα λεπτομερειών.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, τα μοντέλα DPP-FP75 και DPP-FP65 μπορούν να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν αυτόματα τα «κόκκινα μάτια» από λήψεις που πραγματοποιήθηκαν με χρήση flash, διασώζοντας έτσι ακόμα περισσότερες όμορφες λήψεις από το καλάθι των αχρήστων. Τα μοντέλα DPP-FP95 και DPP-FP85 διαθέτουν ακόμα πιο ισχυρές, εύκολες στη χρήση λειτουργίες αυτόματης βελτίωσης (Auto Touch-up) όπως η εξομάλυνση των τόνων του δέρματος(Skin Smoothing) και η διόρθωση της εστίασης και της έκθεσης (Focus / Exposure Correction) προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στις αγαπημένες σας λήψεις.

Οι επιλογές εκτύπωσης κάνουν εύκολες τις εργασίες εκτύπωσης, από την εκτύπωση φωτογραφιών ταυτότητας ως την εκτύπωση πολλαπλών φωτογραφιών σε μια σελίδα. Τα μοντέλα DPP-FP95 και DPP-FP85 πηγαίνουν ένα βήμα πιο μπροστά με μια γκάμα διασκεδαστικών επιλογών εκτύπωσης για τη δημιουργία εξατομικευμένων φωτογραφικών «δώρων». Προσθέστε διακοσμητικές στάμπες και πλαίσια, κάντε την επιλογή σας από μια γκάμα δημιουργικών πλήκτρων ή διατάξτε τις φωτογραφίες σας σε «λευκώματα» με αυθεντική «χειροποίητη» εμφάνιση.

Τα μοντέλα DPP-FP95 και DPP-FP85 αποτελούν τους πρώτους εκτυπωτές Sony με έξοδο HDMI για απευθείας σύνδεση σε τηλεοράσεις HD Ready. Οι φωτογραφίες σας θα φαίνονται ακόμα καλύτερες στις νέες τηλεοράσεις BRAVIA, οι οποίες υποστηρίζουν την τεχνολογία PhotoTV HD για ακόμα καλύτερη προβολή. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις λειτουργίες εκτύπωσης των μοντέλων DPP-FP95 και DPP-FP85 χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της νέας σας τηλεόρασης BRAVIA ή οποιασδήποτε άλλης τηλεόρασης που ακολουθεί την προδιαγραφή CEC. Τέλος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκτυπώσεις ασύρματα χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα Bluetooth DPPA-BT1 (διατίθεται προαιρετικά).

Η νέα σειρά φωτογραφικών εκτυπωτών της Sony θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τις αρχές Μαΐου του 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.