Περισσότερα χαμόγελα με τις νέες ψηφιακές της Sony

, Περισσότερα χαμόγελα με τις νέες ψηφιακές της SonyΗ κομψή, λεπτή σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot T της Sony αποκτά δύο νέα μοντέλα, εξοπλισμένα με κορυφαίες λειτουργίες, τα οποία κάνουν τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών περισσότερο εύκολη από ποτέ άλλοτε.

Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας HD που προσφέρουν, oι Cyber-shot T200 και T70 είναι εξοπλισμένες με συναρπαστικές καινοτομίες, όπως η νέα λειτουργία ‘Smile Shutter’ που εξασφαλίζει ότι θα βλέπετε πάντοτε χαρούμενα πρόσωπα, όταν φωτογραφίζετε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς και με ευκρινείς, εξαιρετικά μεγάλες σε μέγεθος οθόνες αφής με αναλογία wide 16:9.

Η εμφάνιση και οι επιδόσεις του κορυφαίου μοντέλου Cyber-shot T200 δεν μοιάζουν με αυτές καμίας άλλης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Πίσω από την μοναδικά κομψή «κατακόρυφη» σχεδίαση της φωτογραφικής αυτής μηχανής κρύβεται ένας ισχυρός φακός με δυνατότητα οπτικού zoom 5x – ιδανικός για να φέρνετε πιο κοντά σας τα μακρινά αντικείμενα. Η Cyber-shot T200 είναι διαθέσιμη σε ασημί, μαύρο και κόκκινο χρώμα, ενώ συμπληρώνεται από την ευέλικτη Cyber-shot T70, μια φωτογραφική μηχανή πολύ “trendy”, διαθέσιμη σε μαύρο, λευκό και ροζ φινίρισμα.

Χαρακτηριστικά:
• 8.1 ενεργά megapixels και επεξεργαστής εικόνας BIONZ
• Λειτουργία Smile Shutter
• Εντοπισμός προσώπων (Face Detection) και αυτόματη εστίαση ‘Touch-it’
• Οθόνη αφής LCD wide, 3,5 ιντσών (Cyber-shot T200) / 3 ιντσών (Cyber-shot T70) με λόγο 16:9
• Προβολή φωτογραφιών με ανάλυση Full HD στις νέες τηλεοράσεις BRAVIA με τη λειτουργία ‘Photo TV HD’
• Διπλή τεχνολογία Anti-Blur με τεχνολογία Super SteadyShot και υψηλή ευαισθησία ISO 3200
• Φακός με δυνατότητα οπτικού zoom 5x (Cyber-shot T200)

Δείτε ακόμα: Panasonic DMC-FX33, Casio EX-Z1050 και Kodak V1253.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.