Sony Cyber-shot | Τα νέα μοντέλα super-slim

, Sony Cyber-shot | Τα νέα μοντέλα super-slimΟι δύο νέες υπέροχες φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot T-Series της Sony είναι κυριολεκτικά φορτωμένες με εκπληκτικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να βγάλετε άψογες φωτογραφίες. Λεπτές, σε ζωηρά χρώματα και εύκολες στην μεταφορά τους, είναι ο τέλειος σύντροφος σε κάθε περίσταση, από τις βραδυνές εξόδους σας για διασκέδαση μέχρι τις διακοπές σας και από τα πάρτι μέχρι τις ιδιαίτερες, οικογενειακές σας στιγμές.

Cyber-shot T77
Η πιο λεπτή μηχανή στον κόσμο με οπτικό ζουμ 4x
Η εντυπωσιακή Cyber-shot T77 αποδεικνύει ότι το μικρότερο στην πραγματικότητα γίνεται τεράστιο όταν μιλάμε για πετυχημένες φωτογραφίες. Μόλις 15 χιλιοστά σε πάχος (13,9 χιλ. στο λεπτότερο σημείο), η DSC-Τ77 με το εξαίσιο στυλ της σχεδόν δεν θα διακρίνεται μέσα από το σακάκι σας ή στην τσέπη του πουκαμίσου σας. Είναι διαθέσιμη σε πέντε υπέροχα χρώματα – μαύρο, ασημί, ροζ, πράσινο και καφέ.

Την κομψή και σικ εμφάνιση τονίζει επιπλέον η μεγάλη, πανέμορφη LCD οθόνη αφής των 3 ιντσών. Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται με ένα άγγιγμα της οθόνης, καταργώντας αρκετούς δυσλειτουργικούς διακόπτες και χαρίζοντάς σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις εικόνες σας σε φορμά ευρείας οθόνης.

, Sony Cyber-shot | Τα νέα μοντέλα super-slimΗ λεπτή σχεδίαση της Cyber-shot T77 κρύβει μια πληθώρα έξυπνων τεχνολογικών χαρακτηριστικών της Sony, τα οποία θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε, να μοιραστείτε και να απολαύσετε καλύτερες φωτογραφίες. Ο φακός Vario-Tessar της Carl Zeiss εγγυάται καθαρές και λεπτομερείς εικόνες ασύγκριτης ποιότητας. Είναι εφοδιασμένος με ένα δυνατό οπτικό ζουμ 4x για ευκρινή close-up. Επιπλέον, η Τ77 είναι η λεπτότερη Cyber-shot που έχει παρουσιαστεί στην αγορά με τόσο δυνατό οπτικό ζουμ 4x ικανό να αποδώσει ασύγκριτη λεπτομέρεια στις λήψεις close-up.

Η λειτουργία Smile Shutter, τώρα πιο εύκολη από ποτέ στην χρήση της, σας επιτρέπει να απαθανατίζετε περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές. Απλά επιλέξτε την λειτουργία Smile Shutter και σκοπεύστε με την μηχανή: η Cyber-shot T77 ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο όταν κάποιος χαμογελάσει. Η λειτουργία Face Detection έχει, επίσης, βελτιωθεί με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, επιτρέποντάς σας να προεπιλέγετε προτεραιότητα σε παιδιά ή ενήλικες για φυσικά πορτραίτα με σωστές αποχρώσεις δέρματος, έκθεση και εστίαση.

Η νέα τεχνολογία Anti-blink εξαλείφει τον κίνδυνο να αποτύχουν τα πορτραίτα της οικογένειας ή των φίλων από το κλείσιμο των ματιών. Η λειτουργία Portrait τραβάει δύο διαδοχικές φωτογραφίες σε ελάχιστο διάστημα και αυτομάτως διαγράφει αυτές στις οποίες τα μάτια του φωτογραφιζόμενου ήταν κλειστά.

Η λειτουργία Intelligent Scene Recognition (έξυπνη αναγνώριση σκηνικού) έχει βελτιωθεί περαιτέρω. Τώρα πλέον επιλέγει αυτόματα τις ρυθμίσεις για καλύτερα αποτελέσματα σε μια ευρεία γκάμα συνηθισμένων περιπτώσεων φωτογράφισης όπως σε πορτραίτα, τοπία και close-up μακροφωτογράφηση.

Cyber-shot T700
Ένα λεύκωμα με φωτογραφίες στην τσέπη σας
Τώρα είναι πλέον εύκολο να έχετε μαζί σας τα πολύτιμα φωτογραφικά σας αρχεία όπου κι αν πάτε. Με πάχος μόλις 16,4 χιλιοστά (15,2 χιλ. στο λεπτότερο σημείο της), η εκπληκτική νέα Cyber-shot™ T700 μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 40.000 φωτογραφίες στην τεράστια ενσωματωμένη μνήμη της των 4GB.

Όπως και η Cyber-shot T77, η T700 διατίθεται σε πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς. Διαλέξτε ανάμεσα στο μαύρο, ασημί, χρυσό, ροζ ή κόκκινο, το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας στυλ.

Δεν θα βρείτε κουμπιά στο πίσω μέρος της μηχανής – μόνο την ευρεία οθόνη Xtra Fine LCD των 3,5 ιντσών. Η πολύ μεγάλη οθόνη αφής απεικονίζει τις φωτογραφίες σας με φωτορεαλιστική ποιότητα και καθιστά πανεύκολη τόσο την αναζήτηση μεταξύ των αποθηκευμένων εικόνων όσο και την επιλογή των ρυθμίσεων της μηχανής.

Η DSC-Τ700 είναι πιο έξυπνη από το κοινό ψηφιακό σας λεύκωμα. Όλες σας οι φωτογραφίες είναι αποθηκευμένες σε εύχρηστους φακέλους κι έτσι είναι εύκολη η διαχείριση των αναμνήσεών σας και ο εντοπισμός κάποιων συγκεκριμένων λήψεων. Στην λειτουργία Album οι φωτογραφίες σας οργανώνονται σε φακέλους οι οποίοι περιέχουν εικόνες με μωρά, παιδιά ή ενήλικες – ή ακόμα και με χαμογελαστά πρόσωπα. Είναι επίσης ευφυής και απλός ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε εικόνες και να τις προωθήσετε στο φωτογραφικό σας blog ή στο αγαπημένο σας διαδικτυακό τόπο όπου μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας.

Η λειτουργία PC sync προσφέρει εύκολο συγχρονισμό μεταξύ της Cyber-shot και ενός υπολογιστή. Με ένα κλικ του ποντικιού η λειτουργία Easy Exporter του προγράμματος Picture Motion Browser μεταφέρει τις φωτογραφίες σε πλήρες μέγεθος στον υπολογιστή για αποθήκευση και μεταφέρει πίσω στην Cyber-shot αντίγραφα μικρότερου μεγέθους για να μπορείτε να απολαμβάνετε χιλιάδες από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες όπου κι αν βρίσκεστε. Οι αρχικές εικόνες παραμένουν αποθηκευμένες στον υπολογιστή σε πλήρες μέγεθος.

Οι Cyber-shot Τ77 και T700 θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Σεπτέμβριο του 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostask11

θεικες, θα πάρω καμία!ΣΙΓΟΥΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.