Sony DSC-W90 – 1080 HD photo

, Sony DSC-W90 – 1080 HD photoΣχεδιασμένη για να είναι λειτουργική και διασκεδαστική η νέα DSC-W90 Sony προσφέρει το κάτι παραπάνω στους φίλους της υψηλής ευκρίνειας. Η DSC-W90 μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 1920×1080 pixels (16:9) για μπορούμε να τις βλέπουμε στις κανονικές τους διαστάσεις στις τηλεοράσεις HD ready και Full HD. Απλά συνδέουμε το παρεχόμενο καλώδιο Component από την ψηφιακή στην τηλεόραση και είμαστε έτοιμοι.

Κατά τα άλλα, η DSC-W90 ενσωματώνει αισθητήρα CCD 8Megapixels και φακό Carl Zeiss με οπτικό ζουμ 3x. Το σώμα της είναι από μέταλλο και η οθόνη LCD 2,5 ιντσών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sonakias

Απίστευτη φωτογραφική παιδιά. Την έχω αγοράσει εδώ και 15 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόλις γύρισα από Λευκάδα (διακοπές) και τράβηξα τις φωτογραφίες σε ανάλυση 1920×1080 pixels. Επιστρέφοντας στο σπίτι τις είδα στην flat tv που έχω και έπαθα πλάκα!!!!!!!!!

Sony και πάλι Sonyyyyyyyyyyy 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.