Η Rainbow στο 4ο Συνέδριο Μουσικής Πληροφορικής

Η εταιρεία Rainbow συμμετέχει στο 4ο Συνέδριο Μουσικής Πληροφορικής-Sound and Music Computing 07 (SMC07), υποστηρίζοντας τον Εξουσιοδοτημένο Μεταπωλητή της, FAGOTTO MUSIC Ο.Ε, θέλοντας να συμβάλλει στην ενίσχυση της εξέλιξης της τεχνολογίας στη μουσική.

Το 4ο Συνέδριο Μουσικής Πληροφορικής θα λάβει χώρα στη Λευκάδα μεταξύ 11-13 Ιουλίου 2007. Σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρει κόντα τους ερευνητές της επιστήμης της πληροφορικής με τους συνθέτες και τους μουσικολόγους, οι οποίοι θα συζητήσουν για τις παρούσες και μελλοντικές χρήσεις των εργαλείων της μουσικής πληροφορικής.

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, διαθέτει δύο επαγγελματικά εργαλεία ήχου, το Apple Logic Pro και το Apple Soundtrack Pro 2. Το “Logic Pro” (v.7) μετατρέπει τους υπολογιστές Macintosh σε εργαλεία επαγγελματικής επεξεργασίας ψηφιακού ήχου και συναντά τις πιο υψηλές απαιτήσεις ως προς την παραγωγή. Το “Soundtrack Pro 2”, μέρος της σουίτας “Final Cut Studio 2”, αποτελεί μία επαναστατική εφαρμογή για συγχρονισμό και επεξεργασία ήχου με κινούμενη εικόνα, καλύπτοντας έτσι τα βιομηχανικά πρότυπα της αγοράς στο χώρο του video. Για τα δύο αυτά εργαλεία θα μιλήσει ο Video Business Development Manager της Rainbow κ. Χρίστος Κρασίδης σε παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει στο Culture Center: Exhibition Hall 2, στις 12/7/07 και ώρα 13:00-14:00.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Events Rainbow

Apple Logic Studio | Παρουσίαση στη S.A.E. Athens

Η Rainbow A.E., επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποίησε στις 28/01/08 ημερίδα που είχε ως θέμα τις δημοφιλείς εφαρμογές της Apple “Logic Express και Logic Studio” σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους χώρους της S.A.E Athens. Η S.A.E. Athens είναι Σχολή Ελευθέρων Σπουδών με διεθνή παρουσία στο χώρο της μουσικής τεχνολογίας.

Events Apple Rainbow

Η Rainbow στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα “Σύγχρονες Εφαρμογές Λογισμικού” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την Πέμπτη 22/11. Συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Πληροφορικής παρουσιάστηκαν από εκπαιδευμένο εισηγητή της Rainbow το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα Mac OS X Leopard της Apple, καθώς η νέα σουίτα προγραμμάτων iLife ’08.

Καταστήματα Apple Rainbow

Με κάθε υπολογιστή Mac δωρεάν 12 μήνες ίντερνετ για όλους τους φοιτητές

Η εταιρεία Rainbow και το ηλεκτρονικό της κατάστημα για την εκπαίδευση, www.EduStore.gr, φέρνουν τους φοιτητές ένα βήμα πιο κοντά στο γρήγορο Ιnternet παρέχοντας με την αγορά ενός οποιουδήποτε υπολογιστή Mac, 12 μήνες δωρεάν ADSL σύνδεση στο Internet, με το πακέτο OTENET OnDSL Kit Student.

Software Apple Rainbow

Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard

Η Apple παρουσιάσε το Mac OS X Leopard, το οποίο συνοδεύεται από περισσότερα από 300 καινούργια χαρακτηριστικά και έρχεται με μία ολοκαίνουρια επιφάνεια εργασίας που περιλαμβάνει τα Stacks, ένα νέο τρόπο που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε αρχεία από το Dock. Έναν επανασχεδιασμένο Finder, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται και να μοιράζονται αρχεία γρήγορα, […]