Η Cisco χορηγός στο 3ο IT Forum της KPMG

, Η Cisco χορηγός στο 3ο IT Forum της KPMGH Cisco, ανακοίνωσε τη χορηγία της στο 3ο IT Forum, που διοργανώνει η KPMG στις 13 και 14 Ιουνίου στον Πολυχώρο «Αθηναϊς». Βασικό αντικείμενο του Forum είναι ο νέος ρόλος που καλείται να διαδραματίσει το IT στη σύγχρονη επιχείρηση, την οποία πρέπει πλέον να αντιμετωπίζει ως «πελάτη».

Για την ενδιαφέρουσα αυτή προσέγγιση θα μιλήσουν επιφανή στελέχη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής, ενώ θα τοποθετηθεί και ο διακεκριμένος ομιλητής και συν-ιδρυτής της Apple, Steve Wozniak.

Η Cisco θα βρίσκεται σε ειδικό περίπτερο στο χώρο του Forum, για να παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους ένα τμήμα IT μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων της εταιρείας, με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών δικτύωσης, τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nits

Μόλις πήρα κι εγώ το CCNA και από Ελληνικά forum για Cisco τίποτα… Γι αυτό έφτιαξα κι εγώ τώρα με σκοπό να συγκεντρώσουμε λίγο τα σκόρπια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού.

Internet Cisco

Η κίνηση στο ίντερνετ αναμενεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε

Το διαδίκτυο αποτελείται από χιλιάδες δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και από τότε που γεννήθηκε το 1984, έχουν διακινηθεί από αυτό πάνω από 4,7 zettabyte κίνησης IP. Αυτό ισοδυναμεί με το πέρασμα από τα παγκόσμια δίκτυα IP όλων των ταινιών που έγιναν ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό.