Connecting Your World | Όλα τα νέα των HP και Compaq από το Βερολίνο

, Connecting Your World | Όλα τα νέα των HP και Compaq από το ΒερολίνοΗ HP ανακοίνωσε σήμερα στην επίσημη εκδήλωση “HP Connecting Your World” που πραγματοποιείται στο Βερολίνο με επίσημους προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο, το νέο της διευρυμένο portfolio, με προϊόντα που διακρίνονται για το πρωτοποριακό τους design και την προηγμένη αισθητική τους. Η HP μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε τα εξής:

Τον νέο HP Touchsmart All-in-One, έναν υπολογιστή νέας γενιάς με τεχνολογία ενεργοποίησης αφής ο οποίος διακρίνεται για τον ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό του, τον φιλικό τρόπο χρήσης του , δημιουργώντας μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης για τον καταναλωτή. Με μια κίνηση αφής, ο χρήστης έχει αυτόματα πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική, video, παιχνίδια, διαδίκτυο, τηλεόραση, ημερολόγια και άλλες πολλές λειτουργίες, σε κλάσματα δευτερολέπτου χωρίς τη χρήση του πληκτρολογίου.

, Connecting Your World | Όλα τα νέα των HP και Compaq από το ΒερολίνοΈντεκα νέους κορυφαίου σχεδιασμού φορητούς υπολογιστές. Για τον επαγγελματία ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή κίνηση, η HP λάνσαρε τον HP EliteBook PC. Άλλη μια καινοτομία της HP περιλαμβάνει το λογισμικό HP QuickLook 2 το οποίο προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο email και στο ημερολόγιο καθώς και το HP Spare Key η χρήση του οποίου μειώνει την ανάγκη για τηλεφωνική τεχνολογική υποστήριξη όταν κάποιος έχει ξεχάσει passwords. ΄Αλλη μια υπηρεσία διαθέσιμη από την HP αφορά την προστασία του σκληρού δίσκου από την απώλεια δεδομένων με την τεχνολογία προστασίας HP ProtectSmart Hard Drive.

Τη νέα Compaq Pavilion σειρά φορητών υπολογιστών με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και νέο ελκυστικό, βιομηχανικό σχεδιασμό. Οι συγκεκριμένοι υπολογιστές διακρίνονται από την μεταλλική HP Imprint επιφάνεια σχεδιασμού, πληκτρολόγια σε ανάλογες αποχρώσεις και σημειωματάρια αφής, πίνακες που εμφανίζονται με το άγγιγμα του δαχτύλου και γυάλινες οθόνες χωρίς πλαίσιο. Αυτοί οι νέοι φορητοί υπολογιστές συνδυάζουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της HP με την νέα εμπειρία της ψυχαγωγίας , κάνοντας την πρόσβαση με ένα μόνο άγγιγμα σε φωτογραφίες, ταινίες και μουσική, τόσο απλή όσο ένα παιχνίδι.

Την πρωτοποριακή οθόνη, HP DreamColor LP2480ZX, που αποδίδει 1 δισεκατομμύριο χρώματα σε μία θέαση, η οποία ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας των ειδικών της Dreamworks Animation και της HP.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.