COSMOTE | Κινητό ευρυζωνικό Internet στη ΔΕΘ

, COSMOTE | Κινητό ευρυζωνικό Internet στη ΔΕΘΤο πιο γρήγορο Mobile Internet στην Ελλάδα και το νέο μενού υπηρεσιών COSMOTE my view επέλεξε να παρουσιάσει φέτος στη ΔΕΘ η COSMOTE, στο περίπτερο του Ομίλου εταιριών ΟΤΕ. Βασιζόμενη στο υψηλών προδιαγραφών 3G/HSPA δίκτυό της, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, η COSMOTE παρέχει αποκλειστικά το πιο γρήγορo κινητό Internet της αγοράς με ταχύτητες έως 7.2 Mbps με τα προγράμματα Internet On The Go.

Μέσα από τρεις νέες συσκευές: USB Stick, USB Modem και ExpressCard, οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερα και πιο οικονομικά ασύρματη πρόσβαση στο Internet, όπου θέλουν, με ακόμα πιο πλούσιες σε περιεχόμενο online εφαρμογές.

, COSMOTE | Κινητό ευρυζωνικό Internet στη ΔΕΘΤα προγράμματα Internet On The Go αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς η εταιρία, όπως αναφέρεται στα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου ΟΤΕ για το Β’ τρίμηνο 2008, προσελκύει πλέον το 60% περίπου των καθαρών νέων συνδέσεων κινητού ευρυζωνικού Internet (μέσω data modems) στην αγορά. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του χρόνου η εταιρία προγραμματίζει την περαιτέρω αναβάθμιση του 3G δικτύου της με έμφαση στα μεγάλα αστικά κέντρα της επαρχίας, καθώς και μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος.

Στο stand της COSMOTE οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν, επίσης, τη δυνατότητα, με το πάτημα ενός κουμπιού, να πλοηγηθούν στο συναρπαστικό κόσμο του COSMOTE my view, του νέου μενού υπηρεσιών της εταιρίας για πλούσια ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Διαθέσιμο από όλες τις WAP συσκευές, το νέο μενού υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει μέσα από το κινητό του την αγαπημένη του μουσική, παιχνίδια, εικόνες, να μάθει τα πάντα για την επικαιρότητα, το Χρηματιστήριο και τα αθλητικά, να οργανώσει ταξίδια, τη διασκέδασή του, ακόμα και να πραγματοποιήσει τις αγορές του.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.