Η COSMOTE στηρίζει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

, Η COSMOTE στηρίζει την ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςΕπίσημος Υποστηρικτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 θα είναι η COSMOTE, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο κεντρικό κατάστημα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στο Μαρούσι. Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, παρουσία του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Παύλου Γιαννακόπουλου, των προπονητών της ομάδας Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη, καθώς και των παικτών Φραγκίσκου Αλβέρτη, Άντρια Ζίζιτς και Στράτου Περπέρογλου.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς στην COSMOTE να στεκόμαστε δίπλα σε έναν από τους πιο επιτυχημένους και αξιόλογους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους. Μια ομάδα που είναι Νο1, όπως και η COSMOTE, η Νο1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Μέσα από σημαντικές εμπορικές ενέργειες, αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες, θα φέρουμε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ ακόμη πιο κοντά στους φιλάθλους της και στους συνδρομητές μας», δήλωσε με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να καλωσορίσω την COSMOTE στη χορηγική οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η ομάδα μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες όπως είναι η COSMOTE. Εύχομαι σήμερα να ξεκινάει μια συνεργασία η οποία θα κρατήσει για καιρό και είμαι σίγουρος για την επιτυχία της».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης παρέδωσε στον πρόεδρο της ΚΑΕ και στους αθλητές του Παναθηναϊκού κάρτες μετάδοσης δεδομένων Wireless Connect Cards Broadband (HSDPA cards), ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ασύρματη πρόσβαση στο Internet και το e-mail τους, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκονται.

Με τη συνεργασία αυτή, η COSMOTE συνεχίζει τη σταθερή της πολύχρονη πορεία στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας ομάδες, συλλόγους, προγράμματα και δράσεις που προάγουν τις αξίες της άμιλλας, της συμμετοχής και του φίλαθλου πνεύματος.

Δείτε επίσης:
> Εγκαίνια για το Media Markt Αργυρούπολης
> 4 συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες
> techblogTV: Public/ Athens, το μεγάλο opening

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.