Final Cut Studio 2 Roadshow

, Final Cut Studio 2 RoadshowΗ εταιρεία Rainbow μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της δημοφιλούς σουΐτας επεξεργασίας video της Apple, Final Cut Studio 2 στην Αθήνα, διοργανώνει σε συνεργασία με τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της, δύο νέες μεγάλες παρουσιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, στις 20 Σεπτεμβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς και ώρα 5:30 μ.μ. Η δεύτερη παρουσίαση του Final Cut Studio 2 θα λάβει χώρα στη Λευκωσία, στην Κύπρο, την Τετάρτη, στις 26 Σεπτεμβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus και ώρα 5:00 μ.μ.

Ο Video Business Development Manager της Rainbow, κ. Χρίστος Κρασίδης, θα παρουσιάσει τις παρακάτω εφαρμογές του Final Cut Studio 2:

*το Final Cut Pro 6, το οποίο περιλαμβάνει το format ProRes 422 της Apple για ασυμπίεστη ποιότητα HD σε αρχεία μεγέθους SD, για μιξαρισμένα video format και frame rates σε ένα και μόνο Timeline

*το Motion 3 που ενσωματώνει έξυπνο περιβάλλον 3D, paint και νέα behaviours

*το Soundtrack Pro 2 με δεκάδες πρωτοποριακά εργαλεία για επεξεργασία πολλαπλών track, μίξη surround και προσαρμογή ήχου σε εικόνα *το Compressor 3 που προσφέρει ισχυρή μαζική κωδικοποίηση για πολλαπλά format με ένα μόνο κλικ.

*το DVD Studio Pro 4.2 που είναι ιδανικό για τη δημιουργία SD και HD DVD και το Color, μία επαγγελματική εφαρμογή διαβάθμισης χρώματος και φινιρίσματος για τη διασφάλιση της ποιότητας χρώματος και τη δημιουργία ηλεκτρονικών υπογραφών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλωσουν συμμετοχή έγκαιρα λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.apple.com.gr/fcs2roadshow.html

Επιπλέον, τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σεμινάρια πρακτικής εξάσκησης μίαμισης ώρας. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν τη σουΐτα Final Cut Studio 2 σε υπολογιστές Mac με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, με την καθοδήγηση και τη βοήθεια του Video Business Development Manager της Rainbow.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια θα διεξαχθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

-Θεσσαλονίκη: 21/09 (4-6 μ.μ. & 6-8 μ.μ.) & 22/09 (11-1 μ.μ. & 1-3 μ.μ.)
-Κύπρος: 27/09 (4-6 μ.μ. & 6-8 μ.μ.) & 28/09 (11-1 μ.μ. & 1-3 μ.μ.)

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Events Rainbow

Apple Logic Studio | Παρουσίαση στη S.A.E. Athens

Η Rainbow A.E., επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποίησε στις 28/01/08 ημερίδα που είχε ως θέμα τις δημοφιλείς εφαρμογές της Apple “Logic Express και Logic Studio” σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους χώρους της S.A.E Athens. Η S.A.E. Athens είναι Σχολή Ελευθέρων Σπουδών με διεθνή παρουσία στο χώρο της μουσικής τεχνολογίας.

Events Apple Rainbow

Η Rainbow στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα “Σύγχρονες Εφαρμογές Λογισμικού” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την Πέμπτη 22/11. Συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Πληροφορικής παρουσιάστηκαν από εκπαιδευμένο εισηγητή της Rainbow το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα Mac OS X Leopard της Apple, καθώς η νέα σουίτα προγραμμάτων iLife ’08.

Καταστήματα Apple Rainbow

Με κάθε υπολογιστή Mac δωρεάν 12 μήνες ίντερνετ για όλους τους φοιτητές

Η εταιρεία Rainbow και το ηλεκτρονικό της κατάστημα για την εκπαίδευση, www.EduStore.gr, φέρνουν τους φοιτητές ένα βήμα πιο κοντά στο γρήγορο Ιnternet παρέχοντας με την αγορά ενός οποιουδήποτε υπολογιστή Mac, 12 μήνες δωρεάν ADSL σύνδεση στο Internet, με το πακέτο OTENET OnDSL Kit Student.

Software Apple Rainbow

Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard

Η Apple παρουσιάσε το Mac OS X Leopard, το οποίο συνοδεύεται από περισσότερα από 300 καινούργια χαρακτηριστικά και έρχεται με μία ολοκαίνουρια επιφάνεια εργασίας που περιλαμβάνει τα Stacks, ένα νέο τρόπο που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε αρχεία από το Dock. Έναν επανασχεδιασμένο Finder, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται και να μοιράζονται αρχεία γρήγορα, […]