Προϊόν της χρονιάς 2006 η λύση fs|cdn της Intracom Telecom

, Προϊόν της χρονιάς 2006 η λύση fs|cdn της Intracom TelecomΗ INTRACOM TELECOM, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, απέσπασε σημαντική διάκριση για την προϊοντική της λύση fs|cdn από την TMC (Technology Marketing Corporation). Η λύση fs|cdn, ανακηρύχθηκε «προϊόν της χρονιάς 2006» για την εξαιρετική της καινοτομία.

H λύση fs|cdn (Full Service Content Distribution Network) της INTRACOM TELECOM, είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την λήψη, προστασία, διαχείριση και μετάδοση ψηφιακού περιεχομένου. Οι πολλαπλές επιλογές διαχείρισης των εργαλείων της πλατφόρμας σε συνδυασμό με την προσφορά υπηρεσιών «customization» που ένας πάροχος μπορεί να ζητήσει, οδήγησαν τη λύση fs|cdn, στη κορυφαία θέση της κατηγορίας της.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Intracom

Intracom Telecom | Παραδίδει έργο στη Warid Telecom στην Ουγκάντα

H Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα την παράδοση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, υπηρεσιών και IT υποδομής στη Warid Telecom στην Ουγκάντα. Το δίκτυο της Warid Telecom τέθηκε σε λειτουργία επιτυχώς τo Φεβρουάριο 2008.

Internet Intracom

“Οικολογικό” Intracom netMod

Η INTRACOM TELECOM, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, προέβη στον ανασχεδιασμό της τηλεπικοινωνιακής της συσκευής netMod, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Πολιτικής Προϊόντων στον Τομέα των Τηλεπικοινωνιών (IPP-TEL).