Η Rainbow στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

, Η Rainbow στο Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΗ Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα “Σύγχρονες Εφαρμογές Λογισμικού” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την Πέμπτη 22/11. Συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Πληροφορικής παρουσιάστηκαν από εκπαιδευμένο εισηγητή της Rainbow το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα Mac OS X Leopard της Apple, καθώς η νέα σουίτα προγραμμάτων iLife ’08.

Η παρουσίαση διάρκειας 3 ωρών, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με συμμετοχή άνω των 700 φοιτητών από τα Τμήματα Πληροφορικής, Φαρμακευτικής, Γεωπονικό, Μαθηματικό, Χημικό, Φυσικό & Βιολογικό.

Την ίδια μέρα στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου λειτούργησε από το πρωί μέχρι το απόγευμα έκθεση υπολογιστών Apple. Οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές και όλα τα προγράμματα που εκπροσωπεί η εταιρεία Rainbow.

Δείτε επίσης:
> Τα μυστικά του ψηφιακού βίντεο
> Πρόστιμο 19 εκ. ευρώ στη Vodafone για τις υποκλοπές
> Έναρξη δοκιμαστικής χρήσης SmartEyes στη Θεσσαλονίκη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.