Samsung @ IFA 2008 | Seamless Experience

, Samsung @ IFA 2008 | Seamless ExperienceΦέτος στην διεθνή έκθεση IFA η Samsung Electronics παρουσίασε για πρώτη φορά διάφορα πρωτοπόρα προϊόντα. Μεταξύ αυτών η LCD τηλεόραση 200Hz, (40, 46, 52 ιντσών) με την προηγμένη τεχνολογία LCD της Samsung Electronics, η ultra slim LCD τηλεόραση 52 ιντσών, πάχους μόλις μιας ίντσας, η QFHD (Quadruple full-high definition) τηλεόραση με ανάλυση 3,840×2,160, 82 ιντσών, και μια 31 ιντσών OLED τηλεόραση βασισμένη στο πάνελ SDI OLED της Samsung.

Series 7
Τεχνολογία για Πρωτοπόρους
Με τη Samsung στραμμένη στο μέλλον της τεχνολογίας τηλεοράσεων, οι τηλεοράσεις της σειράς 7 (Series 7) διαθέτουν το ίδιο πρωτοποριακό υλικό και το Crystal Design των τηλεοράσεων της σειράς 6 (Series 6), ενώ παράλληλα ανεβάζουν τον πήχη στα media και την οικιακή διασκέδαση.

, Samsung @ IFA 2008 | Seamless ExperienceSeries 8
Slimness Crystallized
Αυτό που χαρακτηρίζει την εκπληκτική νέα τηλεόραση Crystal Design είναι η εντυπωσιακή κατά 50% μείωση στο πάχος της, δημιουργώντας μία λεπτή πλάτη μόλις 44,5 χιλιοστών.

, Samsung @ IFA 2008 | Seamless ExperienceSeries 9
Τεχνολογία στο Αποκορύφωμα
Οι νέες σειρές τηλεοράσεων Full HD LCD με ενσωματωμένη Smart LED τεχνολογία, παρέχουν τα καλύτερα μαύρα και τα υψηλότερα contrasts που είναι διαθέσιμα σήμερα και συγκεντρώνουν όλες τις υπόλοιπες τεχνολογικές καινοτομίες του σήμερα στην ποιότητα εικόνας, στο σχεδιασμό και τις προηγμένες media λύσεις που χαρακτηρίζουν την ηγετική θέση της Samsung στη βιομηχανία τηλεοράσεων Flat Panel.

Τηλεοράσεις του μέλλοντος
Στο περίπτερο της Samsung παρουσιάζονται δύο τηλεοράσεις (14.1 και 31 ιντσών) organic light-emitting diode (OLED), οι πιο λεπτές τηλεοράσεις LCD 52 ιντσών, μια τετραμερή full-HD LCD τηλεόραση και μια 200 Hz LCD τηλεόραση.

, Samsung @ IFA 2008 | Seamless ExperienceSamsung BD-P2500
Το πιο προηγμένο Σύστημα Blu-ray
Tο νέο BD-P2500 παρέχει σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα με επεξεργαστή HQV και υποστήριξη για νέα HD audio formats (Dolby Digital+, Dolby True HD και DTS-HD HRA) με έξοδο 7.1 (channel output 7.1).

Samsung MPA II
Οθόνη Νέας Τεχνολογίας
Η Samsung Electronics παρουσίασε μια νέα τεχνολογία που λέγεται Enhanced MPA II, σχεδιασμένη να παράγει καθαρότερη εικόνα σε συνδυασμό με τα δύο νέα μόνιτορ της εταιρίας. Η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε για να ελαττώνει τα αποκαλούμενα image-sticking effects, που θεωρούνται αδύνατο σημείο των μόνιτορ LCD.

, Samsung @ IFA 2008 | Seamless ExperienceSamsung HMX20
Μία νέα Flash Based 1080i/p HD Βιντεοκάμερα
Διαθέτοντας Full HD 1080i / p (25frames/ το δευτερόλεπτο) δυνατότητα εγγραφής και με compact σχεδιασμό, η flash-based βιντεοκάμερα HMX20C είναι πολύ εύχρηστη. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται με μία ειδικά κατασκευασμένη βάση τόσο για να φορτίζεται όσο και να συνδέεται απευθείας σε HDTV.

, Samsung @ IFA 2008 | Seamless ExperienceSamsung NV100HD
Η απόλυτη εμπειρία HD
Διαθέτοντας εντυπωσιακή ανάλυση 14,7 megapixels και τους διάσημους φακούς Schneider που αποδίδουν 22 χιλιοστά wide-angle με 3,6x οπτικό zoom, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή NV100HD υπόσχεται καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες σε κάθε λήψη. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει δυνατότητα λήψης υψηλής ευκρίνειας βίντεο με ανάλυση 720P, καθώς και λειτουργία Dual Image Stabilization.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.