Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Samsung IT Dealer Convention

, Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Samsung IT Dealer ConventionΜε την παρουσία τουλάχιστον 250 συνέδρων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Samsung IT Dealer Convention, στο ξενοδοχείο Divani Apollon & Spa, στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2007. Η Samsung Electronics, ηγέτης στις αγορές καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και εξοπλισμού πληροφορικής και η Prime Telecom, επίσημος διανομέας των προϊόντων Samsung στην ελληνική αγορά, αποκάλυψαν ένα ευρύ σύνολο καινοτόμων προϊόντων για την ελληνική αγορά πληροφορικής.

Προβάλλοντας τα νέα προϊόντα πληροφορικής Samsung μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο εκθεσιακό χώρο, όπου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να δουν αλλά και να περιεργαστούν την εκτεταμένη γκάμα των νέων λύσεων Πληροφορικής. Οι φετινές προϊοντικές ανακοινώσεις από σημαντικά στελέχη της Samsung Electronics που επισκέφτηκαν τη χώρα μας από το εξωτερικό ειδικά για την εκδήλωση αυτή, κατέδειξαν τη συνεχιζόμενη επένδυση της Samsung στην έρευνα αγοράς και στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων, που πραγματικά βελτιώνουν τη ζωή όλων.

SyncMaster 225UW, Webcam UCC monitor
Η Samsung Electronics παρουσίασε οθόνη 22 ιντσών με ενσωματωμένη κάμερα 2-megapixel ‘Webcam UCC Monitor’, με μικρόφωνο και ηχεία, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις ψηφιακές επικοινωνίες τύπου UCC.

Η οθόνη ‘Webcam UCC monitor’ της Samsung (SyncMaster 225UW) ενσωματώνει κάμερα 2 megapixel παρέχοντας στο χρήστη μεγαλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας στο διαδίκτυο χωρίς να απαιτείται η προμήθεια επιπλέον εξοπλισμού. Με τη σύνδεση της σε PC, χρησιμοποιεί πρωτόκολλα Visual communication & δημιουργία UCC ενώ η έχει υψηλή ανάλυση στα 1680*1050.

Δεδομένου ότι η webcam, το μικρόφωνο και τα ηχεία μπορούν να συνδεθούν στο PC μέσω μιας θύρας USB, χωρίς τη χρήση πολύπλοκων συνδέσεων και καλωδιώσεων, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα οφέλη των εφαρμογών visual communication.

Επιπλέον, καθώς η ενσωματωμένη webcam επιτρέπει τη λήψη video, η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως απλό εργαλείο visual communication αλλά ως οθόνη UCC. Η παροχή τέτοιων δυνατοτήτων στους τελικούς χρήστες θα καταστήσει την 225UW δημοφιλές μοντέλο.

Η οθόνη SyncMaster 225UW με την υψηλή ανάλυση 1680×1050 και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό αναμένεται να καταστεί δημοφιλής με τους καταναλωτές και στις διαφορετικές ομάδες χρηστών όπως εταιρείες που πραγματοποιούν συχνές τηλεδιασκέψεις (conference calls), άτομα τα οποία έχουν ιδιαίτερες ανάγκες επικοινωνίας καθώς διαμένουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, τη νεολαία που δημιούργησε το περιβάλλον UCC καθώς καλύπτει τις διευρυμένες ανάγκες επικοινωνίας τους.

Όπως αναφέρει και ο Senior Vice President of Visual Display Division at Samsung Electronics κος Yun Ho Ha, η οθόνη “Webcam UCC Monitor’ της Samsung θα αποτελέσει βασικό εξοπλισμό και εργαλείο σε ατομικό αλλά και σε εταιρικό/επιχειρηματικό επίπεδο στη νέα ψηφιακή εποχή.

SyncMaster XL24
H Samsung Electronics παρουσίασε μια οθόνη LCD 24 ιντσών (SyncMaster XL24), η οποία ενσωματώνει μονάδα LED (Light Emitting Diode) back light unit. Η νέα οθόνη θα μπορεί να απεικονίσει χρώματα σε μια νέα διάσταση, γεγονός που πριν δεν ήταν δυνατό.

Η νέα οθόνη της Samsung ανταποκρίνεται στις ανάγκες των διαφόρων καταναλωτών με την τοποθέτηση μονάδας LED back light unit, η οποία προηγουμένως δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε μαζική παραγωγή λόγω της έλλειψης ανταγωνιστικότητας και των τεχνικών και τεχνολογικών περιορισμών. Αντικατοπτρίζοντας 114% παραγωγή χρωμάτων (NTSC Standard, CIE 1976), η SyncMaster XL24 μπορεί να παρουσιάσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες και εικόνες, καθιστώντας τη ασύγκριτη σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τις υπόλοιπες οθόνες που κλυκλοφορούν στην αγορά.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη οθόνη LED αποτελεί ένα τεχνολογικά καινοτόμο και προηγμένο προϊόν, το οποίο παράγεται χωρίς τη χρήση μόλυβδου ή αλογόνου και τηρώντας μια σειρά από περιβαλλοντικές οδηγίες και κανονισμούς καθιστώντας το ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

Η οθόνη SyncMaster XL24 της Samsung απεικονίζει τις σειρές χρωμάτων Adobe RGB, επιτρέποντας την επεξεργασία εικόνων που έχουν ληφθεί με φωτογραφικές μηχανές DSLR απεικονίζοντας με απόλυτη ευκρίνεια και πιστότητα όλο το φάσμα των χρωμάτων.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά χρώματα, τα οποία δεν μπορούσαν προηγούμενα να απολαύσουν παρά μόνο μέσα από υπολογιστή. Παράλληλα, οι καταναλωτές πλέον θα μπορούν να απολαύσουν και να εκτυπώσουν τις έγχρωμες φωτογραφίες τους με ιδιαίτερη πιστότητα και ειδικά σύμφωνα με το τρόπο που εμφανίζονται στην οθόνη.

SyncMaster 225MD
H Samsung Electronics παρουσίασε μια οθόνη 22 ιντσών υψηλής ανάλυσης με δείκτη ψηφιακής τηλεόρασης (SyncMaster 225MD) ως πρωτοπόρος της HD εποχής στις οθόνες LCD.

Η έναρξη νέας εποχής στην αγορά των οθονών Full HD με την εισαγωγή νέου μοντέλου Full HD!
H Samsung Electronics παρουσίασε μια οθόνη 22 ιντσών υψηλής ανάλυσης με δείκτη ψηφιακής τηλεόρασης (SyncMaster 225MD) ως πρωτοπόρος της HD εποχής στις οθόνες LCD.

Με την παρουσίαση του προϊόντος στην αγορά, η Samsung Electronics καταλαμβάνει την πρώτη θέση από πλευράς τεχνολογικής υπεροχής, καθώς η είσοδος στην αγορά μιας οθόνης full high definition (1080p input), τεχνολογία, η οποία αποτελεί τη βασική τεχνολογική εξέλιξης στη βιομηχανία και την αγορά σήμερα.

Η οθόνη full HDTV της Samsung Electronics περιλαμβάνει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη (embedded digital TV tuner), ο οποίος αποδίδει με απόλυτη ευκρίνεια περιεχόμενα full HD όπως παιχνίδια και video, επιτρέποντας στο χρήστη να βλέπει HDTV χρησιμοποιώντας την οθόνη χωρίς σύνδεση σε PC βελτιστοποιώντας το ψηφιακό σήμα καθώς και εκείνο των Windows Vista σε υψηλή ανάλυση 1680*1050 pixels.

Η οθόνη Full HDTV της Samsung Electronics αναμένεται να καταστεί δημοφιλής στη νεολαία και στα άτομα που συνδυάζουν τη χρήση TV και οθόνης και καταναλωτές που χρειάζονται μια δεύτερη συσκευή τηλεόρασης για την θέαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων από τα παιδιά τους.

ML-2851ND
Η Samsung Electronics παρουσίασε τον εκτυπωτή ML-2851ND, τον μικρότερο μονόχρωμο laser εκτυπωτή της αγοράς, με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε SOHO περιβάλλον. Με ταχύτητα εκτύπωσης 28 σελ/λεπτό, ο ML-2851ND δίνει την δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης στον χρήστη. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει και ως δικτυακός εκτυπωτής, ενώ η δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης περιορίζει την άσκοπη σπατάλη χαρτιού.

SCX-6345N
Η Samsung Electronics παρουσίασε το SCX-6345N, ένα παραγωγικό μονόχρωμο laser πολύμηχανημα που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου γραφείου. Το SCX-6345N παρέχει όλες τις δυνατότητες ενός παραδοσιακού Α3 φωτοαντιγραφικού, προσφέροντας παράλληλα υψηλή παραγωγικότητα και χαμηλό κόστος χρήσης.

Με ταχύτητα εκτύπωσης και αντιγραφής 43 σελ/λεπτό, στανταρ διπλή όψη και χωρητικότητα χαρτιού 2180 φύλλα, το SCX-6345N μπορεί να λειτουργήσει ως εκτυπωτής, φωτοαντιγραφικό, δικτυακό scanner (με δυνατότητα αποστολής εγγράφων μέσω e-mail) καθώς και ως fax (optional).

ML-1630/SCX-4500

Η Samsung Electronics παρουσίασε τον εκτυπωτή ML-1630 και το πολυμήχανημα SCX-4500 που αποτελούν την νέα σειρά laser μονόχρωμων προϊοντων με έμφαση στο σχεδιασμό και την καινοτομία. Τα δύο αυτά νέα εντυπωσιακά μοντέλα απευθύνονται σε αυτούς που επιθυμούν να έχουν στο γραφείο τους ένα προϊόν που πραγματικά ξεχωρίζει. Εκτός όμως από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, τα δύο αυτά προϊόντα, είναι εύκολα στη χρήση και σχεδόν αθόρυβα στη λειτουργία τους.

CLP-350N
O CLP-350N αποτελεί τον μικρότερο έγρωμο laser δικτυακό εκτυπωτή της αγοράς. Το μέγεθός του, η αξιοπιστία του καθώς και η δυνατότητα χρήσης του ως δικτυακού εκτυπωτή, τον καθιστούν την καλύτερη επιλογή για ένα μικρό γραφείο με υψηλές απαιτήσεις σε έγχρωμες εκτυπώσεις. Επιπλέον, το χαμηλό κόστος χρήσης του CLP-350N, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να παράγουν τις έγχρωμες εκτυπώσεις που απαιτούνται σε ένα περιβάλλον γραφείου, χωρίς να ανησυχούν για το κόστος.

Δείτε επίσης:
> Blu-ray ROM από την LiteOn με 169 ευρώ
> Ηλεκτροκίνητα οχήματα μεταφοράς αποσκευών στο Heathrow
> Η πιο μικρή AVCHD βιντεοκάμερα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.