Sun Microsystems | Java Developer Day στην Αθήνα

, Sun Microsystems | Java Developer Day στην ΑθήναΗ Sun Microsystems, η εταιρία που δημιούργησε την τεχνολογία Java, το λειτουργικό σύστημα Solaris και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κώδικα ανοιχτού λογισμικού παγκοσμίως, σε συνεργασία με το Athens Information Technology (AIT) ανακοινώνει τη διοργάνωση της ημερίδας Java Developer Day την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 09:00.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του AIT στο 0,8 χλμ. της Λεωφόρου Μαρκοπούλου στην Παιανία και απευθύνεται σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας Java από την καλύτερη ομάδα Java σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την ομάδα ευαγγελιστών της Java από την Sun Microsystems, Inc. στην Αμερική, ενώ ειδικός προσκεκλημένος στην εκδήλωση θα είναι και ένας από τους θεωρούμενους guru της Java παγκοσμίως, ο Dr Heinz M. Kabutz, συγγραφέας του έγκυρου Java Specialists’ Newsletter. Επιπλέον, προσκλεκλημένος από το JHUG είναι ο κ. Πάρις Αποστολόπουλος, Java Champion.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://gr.sun.com/sunnews/events/2008/java_tech_days/

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας καθώς και δωρεάν DVD με εργαλεία Java. Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν χώρος πάρκινγκ ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν αναμνηστικά δώρα Java.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ομάδα των ευαγγελιστών της Sun θα απαντάει σε ερωτήματα των συμμετεχόντων και θα έχει τη δυνατότητα συζήτησης και επεξήγησης διαφόρων τεχνικών θεμάτων σχετικά με την τεχνολογία Java.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
raft

Για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν: “Report from the “Java Developer Day 2008” in Athens”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Android Google Java

Google vs Oracle: Αποζημίωση 8.8 δισ. δολάρια για κακή χρήση της Java στο Android;

Φαίνεται πως φτάνουμε στο τελευταίο επεισόδιο του “σήριαλ” της Google με την Oracle, με την τελευταία να διεκδικεί αποζημίωση ύψους 8.8 δισ. δολαρίων από τη Google για κακή χρήση της Java στο Android, αφού ισχυρίζεται πως παραβιάζει τους όρους χρήσης της Java, κάνοντας τη χρήση της στην ανάπτυξη του Android παράνομη.

Business Android Google Java

Google vs Oracle: Νίκη ορόσημο για τη χρήση Java στο Android

Μια πολύ σημαντική νίκη έναντι της Oracle σημείωσε σήμερα η Google στην δικαστική διαμάχη που είχαν οι δυο εταιρείες. Η Oracle ζητούσε από την Google να πληρώσει 9.3 δισ. δολάρια ως αποζημίωση για τη χρήση Java APIs στην ανάπτυξη του Android, χωρίς άδεια και χωρίς να πληρώσει.

Internet Sun

Sun Microsystems, JavaFX online event

On December 4, 2008, visit javafx.com and see how JavaFX – an expressive, rich client platform – can help you create and deliver Rich Internet Applications (RIAs) with immersive media and content across all screens of your life. Come back to javafx.com on December 5 to see Jonathan Schwartz, CEO and President of Sun Microsystems, […]

Internet Sun

Sun Microsystems, Κοινωνικά δίκτυα για τη συνδέση της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας

Η Sun Microsystems ανακοίνωσε την παρουσίαση δύο portals κοινωνικής δικτύωσης, σχεδιασμένα ειδικά για να συνδέσουν και να δώσουν ώθηση στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα. Η νέα κοινότητα EduConnection.org εξυπηρετεί πελάτες της Sun από τον εκπαιδευτικό κλάδο, ενώ η Open Source University Meetup (OSUM) εξυπηρετεί πελάτες που ενδιαφέρονται για εργαλεία και πλατφόρμες προγραμματισμού ανοιχτού κώδικα.