Vodafone | Στηρίζει την Εθνική Ελλάδος στο EURO 2008

, Vodafone | Στηρίζει την Εθνική Ελλάδος στο EURO 2008Ως Χρυσός Χορηγός η Vodafone συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια την Εθνική μας Ομάδα, τόσο στην τελική φάση του Euro 2008, όσο και στην προκριματική φάση που θα οδηγήσει στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010. Η Vodafone πάντα στο πλευρό των Πρωταθλητών Ευρώπης εκφράζει το κοινό αίσθημα, αλλά και τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χάρισε σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Σε Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Vodafone για την ανακοίνωση της ανανέωσης της χορηγίας παρουσιάστηκε, επίσης, το νέο διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Όττο Ρεχάγκελ με τον Γιάννη Τοπαλίδη, καθώς και οι παρακάτω πέντε Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές: Στέλιος Γιαννακόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Χαριστέας, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Αμανατίδης και Βασίλης Τοροσίδης. Μέσα από το σποτ εκφράζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ένταση του συναισθηματικού δεσμού όλων μας με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και πως αυτή η σχέση μας καθιστά όλους τον 12ο παίκτη στο πλευρό των Πρωταθλητών της καρδιάς μας.

Η Vodafone θα μοιραστεί τη χαρά και την υπερηφάνεια του Χρυσού Χορηγού της Εθνικής μας Ομάδας με τυχερούς συνδρομητές οι οποίοι μέσα από τα καταστήματα Vodafone, το Vodafone Live! και την ιστοσελίδα vodafone.gr θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια, καθώς και να κερδίσουν δώρα, μεταξύ των οποίων και το «χρυσό» εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Ο κ. Μπάμπης Μαζαράκης, Διευθυντής Εμπορικού και Τεχνολογικού Τομέα της Vodafone, δήλωσε σχετικά: «Η ανανέωση της χορηγίας της Vodafone προς την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποτελεί την επισφράγιση μιας μακροχρόνιας σχέσης που βασίζεται, σε στιγμές μεγάλης χαράς, συγκίνησης αλλά και σε στιγμές που ακόμα δεν έχουν έρθει, και τις οποίες όλοι μας ανυπομονούμε να ζήσουμε. Η Vodafone έμπρακτα ξεκίνησε να στηρίζει την Εθνική Ομάδα, από την περίοδο που η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος φάνταζε μακρινό όνειρο, ενστερνιζόμενοι το όραμα και τις αξίες που αυτή η ομάδα αντιπροσωπεύει. Σήμερα ενώνουμε τη δύναμη μας με όλους αυτούς που αγαπάνε την Ελληνική Ομάδα και είμαστε έτοιμοι έως και το 2010 να αποτελέσουμε τον 12ο παίκτη στο πλευρό των Πρωταθλητών Ευρώπης».

Από την πλευρά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Χατζηαποστόλου, δήλωσε: «Η μακροχρόνια στήριξη της μεγαλύτερης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, της Vodafone, προς τη ΕΠΟ και την Εθνική μας Ομάδα αντικατοπτρίζει τα αισθήματα όλων των Ελλήνων προς μια ομάδα που θα είναι πάντα Πρωταθλήτρια στην καρδιά μας. Ευχαριστούμε θερμά τη Vodafone για την έμπρακτη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε και εμείς από την πλευρά μας ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση προκειμένου και τα επόμενα δύο χρόνια της συνεργασίας μας με τη Vodafone να κριθούν εξίσου επιτυχημένα».

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

Παίζει δηλαδή να υποκλέψουμε την συνομιλία του Αντώνάκη Νικοπολίδη με την ξανθιά – θεά – γυναίκα του λίγο πριν την σέντρα του τελικού;;;

Πάνας

Καλησπέρα Κώστα.

Συγνώμη που δεν θα ασχοληθώ με την αποψινή ανάρτησή σου.

Ήθελα μόνο να σε ενημερώσω για την κατάληξη της αίτησης μου στη Net One.

Λοιπόν, χθες έγινε κανονικά η διακοπή της σύνδεσης με τον ΟΤΕ.

Εγκατέστησα το Speedtouch, το οποίο περιλαμβάνει και δύο θύρες voice.

Αφού έγινε ο συντονισμός, ξεκίνησε να δουλεύει κανονικά.

Η ποιότητα της τηλεφωνικής συνδιάλεξης είναι σε αρκετά καλά επίπεδα.

Μόλις έκανα και μια δοκιμή της ταχύτητας με την βοήθεια του Speedtest.net

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε: ping 143ms, download: 7857 kb/s, upload: 666 (!!!) kb/s

Είμαι ικανοποιημένος.

Και ελπίζω να παραμείνω.

Καλό βράδυ.

Πάνας

Ο μήνας είναι 37.90 ευρώ.

Ισχύει προσφορά δοκιμής δύο μηνών 50 ευρώ συν 10 ο εξοπλισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.