Xerox – 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

, Xerox – 35 χρόνια παρουσίας στην ΕλλάδαΗ Xerox Hellas συμπλήρωσε 35 χρόνια επιτυχημένης τεχνολογικής παρουσίας στην ελληνική αγορά! Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στις 31 Μαΐου, η πρωτοπόρος στη διαχείριση εγγράφων εταιρεία «έσβησε» τα 35 κεράκια της και παρουσίασε τα σημεία – σταθμούς στην πολύχρονη πορεία της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε επίσημα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο τομέας Xerox Global Services στην Ελλάδα. Η Xerox Global Services είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στην εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών παραγωγής και διαχείρισης εγγράφων και μπορεί να ανασχεδιάσει όλους τους τομείς διαχείρισης εγγράφων των επιχειρήσεων, παρέχοντας βελτιωμένες διαδικασίες εγγράφων και σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.