Apple Watch: Το 70% των αγοραστών είναι νέοι χρήστες

Apple Watch, Apple Watch: Το 70% των αγοραστών είναι νέοι χρήστες

Τα Apple Watch είναι αδιαμφισβήτητα από τα καλύτερα smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά. Δύο από τα πιο ισχυρά στοιχεία των έξυπνων ρολογιών της Apple είναι ο σχεδιασμός τους και τα αμέτρητα δεδομένα που έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν.

Σύμφωνα με αναφορά, το 70% των αγοραστών Apple Watch δεν είναι κάτοχοι ενός προηγούμενου μοντέλου αλλά νέοι καταναλωτές. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το 30% των καταναλωτών αναβαθμίζουν τις συσκευές τους.

Με κάθε έκδοση η Apple προσπαθεί να προσθέσει όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά. Στόχος της εταιρείας είναι να προσεγγίσει περισσότερους καταναλωτές και να ωθήσει τους πελάτες στης στο να αναβαθμίσουν τα έξυπνα ρολόγια τους.

Μερικά από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά που έχουμε δει να αποκτούν τα Apple Watch τα τελευταία χρόνια είναι το GPS, η καταγραφή της κολύμβησης, η cellular σύνδεση, ο ECG ανίχνευσης πτώσης και η always-on display.

Ωστόσο, αρκετοί θεωρούν ότι το Watch Series 4 δεν πρόσθεσε ιδιαίτερα αξιόλογα χαρακτηριστικά για να τους κάνει να αναβαθμίσουν τα παλιά τους έξυπνα ρολόγια. Επιπλέον, η Apple δεν έχει κάνει και ιδιαίτερα επαναστατικές αλλαγές στο σχεδιασμό των smartwatches.

Ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι τα Apple Watch κυριαρχούν στην αγορά των wearables συσκευών, πρόκειται για μία σειρά συσκευών που αρκετοί χρήστες είναι ακόμη σκεπτικοί απέναντι τους ή μόλις κάνουν τα πρώτα τους βήματος στον μαγικό κόσμο του WatchOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναφορά δεν συμπεριέλαβε τα στοιχεία των Apple Watch Series 5, κάτι απόλυτα λογικό διότι κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch Ultra: Ακυρώθηκαν τα σχέδια για microLED οθόνη;

Ο προμηθευτής της Apple ams OSRAM ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα «επανεκτιμήσει τη στρατηγική της για microLED».