AirPods Max: Επίσημα τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple με τιμή $549

AirPods Max, AirPods Max: Επίσημα τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple με τιμή $549

Σε μία ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε προχώρησε η Apple, με τα πρώτα over-ear ακουστικά της AirPods Max. Τα νέα ακουστικά της εταιρείας έρχονται με ενεργή μείωση θορύβου, προσαρμοστικό EQ και Spatial Audio για εντυπωσιακό ήχο έως και ποιότητας Dobly Atmos.

AirPods Max, AirPods Max: Επίσημα τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple με τιμή $549

Ακουστική εμπειρία

Ο custom δυναμικής driver των AirPods Max των 40 χιλιοστών προσφέρει πλούσιο ήχο, βαθύ μπάσο, σωστά mid-range, ακριβή μεσαία εύρη και καθαρή επέκταση υψηλής συχνότητας, ώστε να ακούγεται κάθε νότα. Μέσω του neodymium ring magnet motor τα ακουστικά μπορούν να διατηρούν την παραμόρφωση μικρότερη από 1% σε ολόκληρο το ακουστικό εύρος, ακόμα και στη μέγιστη ένταση.

Κάθε ear cup είναι εξοπλισμένο με ένα H1 chip, ενώ με το προηγμένο λογισμικό τους τα AirPods Max χρησιμοποιούν computational audio για να προσφέρουν την όσο το δυνατόν πιο ποιοτική εμπειρία ακρόασης στους χρήστες. Κάθε chip έχει 10 πυρήνες ήχου, ικανούς για έως και 9 δισεκατομμύρια διεργασίες ανά δευτερόλεπτο, προσφέροντας Adaptive EQ, ενεργή μείωση θορύβου, Transparency mode και spatial soung.

Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα AirPods, έτσι και τα AirPods Max προσφέρουν άμεση σύνδεση με όλες τις συσκευές Apple που έχετε, όπως iPhone, iPad και Apple Watch, μέσω του iCloud που θα συνδεθεί αρχικά η συσκευή. Τα ακουστικά μπορούν εντοπίσουν πότε τα φοράει ο χρήστης και πότε όχι χάρη στους οπτικούς αισθητήρες αλλά και τους αισθητήρες θέσης. Έτσι, μπορεί να σταματάει η μουσική απλά με το σήκωμα ενός ear cup.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι τα AirPods Max είναι πλήρως ασύρματα και, σε αντίθεση με άλλες προτάσεις στην κατηγορία, δεν προσφέρουν καμία ενσύρματη είσοδο.

AirPods Max, AirPods Max: Επίσημα τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple με τιμή $549

Μπαταρία και πρόσθετες λειτουργίες

Τα AirPods Max μπορούν να προσφέρουν έως και 20 ώρες συνεχόμενης χρήσης με ενεργοποιημένη την ενεργή μείωση θορύβου αλλά και το spatial sound. Επίσης, έρχονται σε ειδική θήκη η οποία όχι μόνο τα προστατεύει από φθορές, αλλά προστατεύει και τη μπαταρία τους ώστε να μην ξοδεύεται άσκοπα κατά τη διάρκεια της αδράνειας.

Μέσω της αυτόματης εναλλαγής μπορείτε να αλλάζετε αυτόματα πηγές εισόδου ήχου, ενώ όταν χρησιμοποιείτε ένα Mac και δέχεστε κλήσεις στο iPhone αλλάζουν αυτόματα στη διάρκεια της κλήσεις στο iPhone και μετά συνεχίζουν στο Mac. Επιπλέον, μπορείτε να μοιράζεστε μία πηγή ήχου με ένα ακόμα ζευγάρι AirPods σε iPhone, iPad, iPod Touch ή Apple TV. Όπως θα περίμενε κάποιος, τα νέα AirPods Max έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες Siri για άμεσο έλεγχο της μουσικής, του ήχου αλλά και ανάγνωση εισερχόμενων μηνυμάτων, όπου το Siri είναι διαθέσιμο.

AirPods Max, AirPods Max: Επίσημα τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple με τιμή $549

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα AirPods Max θα κυκλοφορήσουν στις 15 Δεκεμβρίου στην Αμερική και σε ακόμα 25 αγορές (δε γνωρίζουμε προς το παρόν ποιες) με τιμή 549 δολάρια. Οι αγοραστές μπορούν να διαλέξουν μεταξύ πέντε χρωμάτων: silver, space gray, sky blue, pink και green.

Για να αξιοποιήσετε τα ακουστικά σας θα πρέπει να έχετε συσκευή με iOS 14.3 και πάνω, iPadOS 14.3 και πάνω, macOS Big Sur 11.1 και πάνω, watchOS 7.2 και πάνω ή tvOS 14.3 και πάνω.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AtiX

Παρακαλείται ο γνωστός άγνωστος να συνέλθει ΑΜΕΣΑ και να σχολιάσει…

KnightRider

Με αυτά τα λεφτά καλύτερα να αγοράσεις επαγγελματικά ακουστικά (πχ Sennheiser HD 600,Philips SHP9500 και για Value AKG K240) που θα σου παρέχουν 100 φορές καλύτερη ποιότητα από ότι τα AirPods Max.
Σημαντικό ρόλο για καλύτερη ποιότητα ήχου είναι να μην ακούτε μουσική από το Youtube !!! γιατί έχει κακή ποιότητα !!! (AAC στα 128kbps)

Last edited 3 years πριν by KnightRider
Ιωάννης jb

Ποιος σου είπε ότι τα Apple θα έχουν χειρότερο ήχο?
Τα άκουσες?
Ο επεξεργαστής ήχου κάνει τη διαφορα!
Όχι η εφαρμογή!
Κ αν δε με πιστεύεις έλα να σου βάλω στα x10 pioneer τραγούδι από YouTube!
Σου τα χαρίζω αν έχεις ακούσει κάτι πιο καλό!
Κ αυτό γιατί η focusrite κάνει δουλειά!
Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμία σχέση διότι άλλα θα ζητάει ο αγοραστής των συγκεκριμένων ακουστικών!
Δεν νομίζω να θέλει απαραιτήτως την ευαισθησία των 110db που μπορεί να έχουν κάποια επαγγελματικά ακουστικά ή το τεράστιο εύρος συχνοτήτων που συναντάς σε κάποια άλλα…

jonjon

Κώστα unbox η και giveaway και θα σε ευγνωμονούμε για πάντα ή τουλάχιστον για το 21. 😂

Last edited 3 years πριν by jonjon
Alex

τα ακουστικά δεν είναι ακριβά , η τιμή είναι τσιμπημένη αλλά πλέον αυτο το αξεσουάρ θεωρείται απαραίτητο σήμερα , πληρώνεις ένα πρέμιουμ αλλά σου δίνει καποια στάνταρ , αυτο ειναι το οικοσύστημα της εταιρίας

Γιάννης

Όντως τα ακουστικά δεν είναι ακριβά , μόνο το σήμα της Apple σημαίνει κατευθείαν 500 ευρώ πάνω οπότε είναι σαν να κοστίζουν 50 ευρώ.

Τακης

αυτοι που θα το πάρουν θα ειναι οι DJs στα ορθάδικα της Ελλάδας…να φλεξάρουν το μήλο, όπως κάνουν με το macbook air

SUPS 👨‍⚖️

αμφιβαλλω αν θα ερθουν ποτε Ελλαδα… αδικα τσακωνεστε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.