Alcatel Vision: Standalone VR headset με Android και 3GB RAM [IFA 2016]

Μαζί με το Alcatel SHINE LITE, από το Βερολίνο και την IFA 2016, που ανοίγει επίσημα τις πύλες της σήμερα, η Alcatel ανακοίνωσε επίσημα το Alcatel Vision VR. Είναι ένα standalone VR headset, το οποίο τρέχει Android.

Το Alcatel Vision VR ουσιαστικά έχει μέσα τα χαρακτηριστικά που θα βρίσκαμε σε ένα smartphone και δεν χρειάζεται να μπει μέσα κάποιο κινητό, όπως γίνεται για παράδειγμα με το Samsung Gear VR.

Το VR headset διαθέτει δυο οθόνες 3.8 ιντσών AMOLED ανάλυσης 1080×1020 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Έχει Wi-Fi, Bluetooth, LTE, γυροσκόπιο, αισθητήρα εγγύτητας και μπαταρία 3000mAh, που δίνει περίπου τρεις ώρες συνεχούς χρήσης.

Για να είναι το headset πιο άνετο και ελαφρύ, η μπαταρία έχει τοποθετηθεί στο κομμάτι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το Alcatel Vision VR προσφέρει πεδίο όρασης 120 μοιρών και 17ms latency, αριθμοί οι οποίοι σύμφωνα με την Alcatel είναι οι καλύτεροι της αγοράς. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής για όσους έχουν μυωπία και δεν χρειάζεται να φορούν γυαλιά ή φακούς επαφής κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2017 με τιμή μεταξύ 499 και 599 ευρώ (ακόμη δεν γνωρίζουμε την ακριβή τιμή).

Διαβάστε όλα τα νέα από την IFA 2016

Alcatel Vision, Alcatel Vision: Standalone VR headset με Android και 3GB RAM [IFA 2016]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Business IFA

Δεν θα γίνει φέτος η έκθεση IFA 2021 στο Βερολίνο

Η δύσκολη απόφαση της ακύρωσης της φετινής έκθεσης IFA στο Βερολίνο είναι πλέον οριστική, λόγω της πανδημίας.

Business featured IFA IFA 2020

IFA 2020: Η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί για 800 τυχερούς, το Techblog θα είναι εκεί!

Κανονικά θα γίνει η IFA 2020 ωστόσο στον χώρο θα έχουν πρόσβαση μόνο 1.000 άτομα τα οποία θα λάβουν μία ειδική πρόσκληση από την διοργάνωση.

Business IFA IFA 2020

IFA 2020 Βερολίνο: 4 έως 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί κανονικά η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

Κανονικά θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2020 η IFA, η παλαιότερη και η πιο πρωτοπόρος έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών και του οικιακού εξοπλισμού.