LG Watch Sport και Watch Style: Nέες φωτογραφίες με Android Wear 2.0

Μία εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση του Android Wear 2.0, αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν 2 LG smartwatches τα οποία τρέχουν το νέο wearable OS. Τα LG Watch Sport και Watch Style θα αποκαλυφθούν στις 9 Φεβρουαρίου μαζί με το Android Wear 2.0.

Τα νέα αυτά smartwatches της LG δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Google και θα έχουν deep integration της Google Assistant. O γνωστός για τις πληροφορίες του Evan Blass έδωσε μέσω του Twitter στην δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες για τα νέα smartwathces.

Το μεγαλύτερο LG Watch Sport είναι εξοπλισμένο με 1.38 ιντσών OLED οθόνη και 480×480 ανάλυση. Το μικρότερο LG Watch Style θα έχει 1.2 ιντσών OLED οθόνη, ανάλυση 360×360. Η Sport έκδοση θα έχει τρία κουμπιά στο πλάι, σε σχέση με το Style το οποίο θα έχει μόνο ένα.

To LG Watch Sport θα έχει 3G και LTE συνδεσιμότητα και IP68 πιστοποίηση. Το LG Watch Style δεν θα έχει 3G ή LTE, ωστόσο θα είναι και αυτό αδιάβροχο με IP68 πιστοποίηση. Πως σας φαίνονται;

Android Wear 2.0 LG Watch Style Sport leaked photos smartwatches, LG Watch Sport και Watch Style: Nέες φωτογραφίες με Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 LG Watch Style Sport leaked photos smartwatches, LG Watch Sport και Watch Style: Nέες φωτογραφίες με Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 LG Watch Style Sport leaked photos smartwatches, LG Watch Sport και Watch Style: Nέες φωτογραφίες με Android Wear 2.0

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tpctsu

Όσο ωραία και να είναι τα smartwatches , αν δεν κρατάνε πολλές μέρες, αν δεν είναι αδιάβροχα και αν δεν είναι φτηνά, δεν πρόκειται να πουλήσουν ποτέ πολλά τεμάχια.

Γενικά το θέμα μπαταρία και τιμή είναι βασικά για να προχωρήσει μια τεχνολογία.

One

Δεν έχουν αισθητήρα καρδιακών παλμών?

Manolis

Πλάκα κάνεις!!!! Ακόμα βγάζουν “έξυπνα ρολόγια”;;;

Darth

Εγώ περιοριστικά στα smartband
20 μέρες κρατάνε
Μετράνε παλμούς
Μετράνε βήματα
Δείχνουν την ώρα δείχνουν ειδοποίηση για μια κλίση κλπ
Και κάποια αλλα έξτρα

Μόνο που δεν έχουν το μειονέκτημα να τα βάζεις στην πρίζα το βράδυ μου φτάνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.