Apple AirPods 3: Θα έχουν noise cancellation και νέο σχεδιασμό

Apple AirPods 3 noise cancellation σχεδιασμό, Apple AirPods 3: Θα έχουν noise cancellation και νέο σχεδιασμό

Η Apple αποκάλυψε πριν λίγο καιρό την δεύτερη έκδοση των AirPods τα οποία έφεραν λειτουργία ασύρματης φόρτισης στην θήκη. Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανικός κολοσσός εργάζεται πάνω στην δημιουργία των AirPods 3 τα οποία θα έχουν νέο σχεδιασμό και noise cancellation.

Το 9to5Mac εντόπισε στην beta έκδοση του iOS 13.2 μία μικρή εικόνα στην οποία φαίνεται ο σχεδιασμός των επόμενων AirPods. Πιθανόν, τα νέα in-ear ακουστικά της Apple να έχουν μικρότερο συνολικά σχεδιασμό ωστόσο μεγαλύτερο ίσως είναι το σημείο που μπαίνει μέσα στο αυτί. Επιπλέον, εμφανίζεται η κωδική ονομασία B298 η οποία πιθανόν χρησιμοποιείται από την Apple για τα επερχόμενα AirPods.

Apple AirPods 3 noise cancellation σχεδιασμό, Apple AirPods 3: Θα έχουν noise cancellation και νέο σχεδιασμό

Η νέα έκδοση των ακουστικών εκτός από ανανεωμένο σχεδιασμό αναμένεται να έχει και νέες λειτουργίες. Το Bloomberg προηγουμένως είχε αναφερθεί στις λειτουργίες active noise cancellation και water resistant οι οποίες πιθανόν θα ενσωματωθούν στα AirPods 3. Τα ακουστικά αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και ίσως ένα νέο chip.

Τα AirPods 3 της Apple λέγεται ότι θα μπουν στην γραμμή παραγωγής αυτόν τον μήνα ενώ η αποκάλυψη τους ίσως γίνει προς τα τέλη Οκτωβρίου. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι ότι θα αποκαλυφθούν τον Μάρτιο του 2020. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν την τρίτη έκδοση των ακουστικών της Apple ίσως χρειαστεί να επενδύσουν 250 με 300 δολάρια.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.