Τα Apple AirPods 2 θα είναι αδιάβροχα και με καλύτερη μπαταρία;

apple airpods 2 αδιάβροχα μπαταρία siri w2 chip, Τα Apple AirPods 2 θα είναι αδιάβροχα και με καλύτερη μπαταρία;

Η Apple με την κυκλοφορία των αμφιλεγόμενων AirPods είχε προβληματίσει όχι μόνο για το κόστος τους αλλά και για το αν πραγματικά αξίζει η αγορά τους για αυτά που προσφέρουν. Φαίνεται όμως πως ετοιμάζεται ο διάδοχός τους με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ουσιαστικές αλλαγές.

Τα AirPods είχαν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά το Δεκέμβρη του 2016 και παρά το κόστος τους αλλά και τα θέματα που υπήρξαν, όπως γίνεται με κάθε ακριβή συσκευή της Apple, η ικανοποίηση των χρηστών έφτασε το 98% και έτσι φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει το επόμενο μοντέλο των συγκεκριμένων ακουστικών της.

Το πότε θα κυκλοφορήσουν τα AirPods 2 δεν είναι κάτι ξεκάθαρο με τις φήμες να κάνουν λόγο για τις αρχές του 2019. Το σημαντικότερο όλων είναι το τι καινούργιο θα φέρουν για να δικαιολογήσουν και μια τέτοια ανανέωση. Πιστεύεται πως θα έχουν μονίμως ενεργοποιημένη τη λειτουργία “Hey Siri” ενώ η ύπαρξη του W2 Chip που βρίσκουμε στο Apple Watch Series 3 είναι κάτι παραπάνω από πιθανή μιας και η συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και Wi-Fi καταναλώνει τη μισή ενέργεια με συνέπεια να αυξάνεται κατά πολύ η διάρκεια της μπαταρίας.

Επιπλέον, τα επόμενα AirPods θα διαθέτουν την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (noise cancellation) η οποία απομονώνει τον εξωτερικό θόρυβο κατά τη χρήση τους ενώ είναι πιθανόν να υπάρχει και αδιαβροχοποίηση, κάτι το οποίο θα ήταν μια ευχάριστη προσθήκη. Έτσι, με όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά που πιθανόν να ενσωματωθούν στα νέα AirPods, όταν κυκλοφορήσουν, η αγορά τους θα φαντάζει πιο συμφέρουσα, ενώ τα AirPods θα ήταν καλό να πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή από την τωρινή.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.