Apple AirPower: Έρχεται μέσα στο Μάρτη στα 200 δολάρια;

apple airpower ασύρματη φόρτιση Μάρτης 200 δολάρια, Apple AirPower:  Έρχεται μέσα στο Μάρτη στα 200 δολάρια;

Φαίνεται πως φτάνουμε στην κυκλοφορία του AirPower από την Apple, τον ασύρματο φορτιστή που εμφανίστηκε το Σεπτέμβρη του 2017 στην παρουσίαση των νέων iPhone με τον οποίο είναι δυνατή η ασύρματη φόρτιση των iPhone, Apple Watch και AirPods.

Το θετικό με το AirPower είναι ότι επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση πολλαπλών συσκευών μιας και, σύμφωνα με αναφορές, θα μπορεί να αποδώσει μέχρι 29 watts, μεγαλύτερη απόδοση συγκριτικά με τα 7.5 watts για τη φόρτιση μιας μόνο συσκευής που δίνουν άλλοι κατασκευαστές συσκευών ασύρματης φόρτισης για τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X.

Η Apple είχε αναφέρει ότι το AirPower θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2018 χωρίς να έχει δώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμής με πηγές από ηλεκτρονικό κατάστημα στην Πολωνία να κάνουν λόγο για 999 złoty, δηλαδή 238 ευρώ και 294 δολάρια Η.Π.Α, αλλά εκτιμάται πως η τιμή στις Η.Π.Α θα είναι στα 200 δολάρια. Καταλαβαίνουμε πως εαν ισχύει κάτι τέτοιο, θα έχουμε άλλη μια συσκευή της Apple υψηλού κόστους, κατά αρκετά συνηθισμένο για την Apple.

Αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, αναφορές στα blogs Mac Otakara και The Apple Post αναφέρουν ότι ο ασύρματος φορτιστής θα εμφανιστεί στην αγορά μέσα στο Μάρτη, το μήνα που η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει νέα προϊόντα όπως το iPad 9.7 ιντσων το 2017.

Η δυνατότητα φόρτισης πολλαπλών συσκευών στηρίζεται σε μια τεχνολογία ανεπτυγμένη από την Apple και ο οβάλ σχήματος ασύρματος φορτιστής θα μπορεί να φορτίζει τα iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch Series 3 και μένει να δούμε εαν θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και σε ποιά τιμή.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.