Apple Car: Πληροφορίες για μυστικό εργαστήριο στο Βερολίνο

Για περισσότερο από έναν χρόνο ακούμε ότι η Apple έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού οχήματος, το οποίο μάλιστα θα είναι και αυτοκινούμενο. Γι αυτό το λόγο έχει επιχειρήσει να πάρει υπαλλήλους από υπάρχουσες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ο ίδιος ο Elon Musk έχει πει δημοσίως ότι η Apple έχει πλησιάσει τους υπαλλήλους της Tesla και ότι όσοι δεν κάνουν για την Tesla, βρίσκουν δουλειά στην εταιρεία του Tim Cook. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Apple έχει δημιουργήσει ένα μυστικό εργαστήριο στο Βερολίνο, όπου μια ομάδα υπαλλήλων της εργάζεται πάνω στο project για το λεγόμενο Apple Car.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung, που επικαλείται πηγές εκ των έσω, αναφέρει ότι στην μυστική τοποθεσία στο Βερολίνο, η Apple έχει 20 “top-class” υπαλλήλους από κορυφαία ονόματα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία περιλαμβάνει τεράστιες εταιρείες όπως Mercedes-Benz, BMW και Audi.

Η μικρή ομάδα έχει υπόβαθρο σε διάφορους τομείς όπως hardware, πωλήσεις, engineering και software. Προφανώς η ομαδα αυτή εργάζεται σε θεωρητικό επίπεδο αυτή τη στιγμή συζητώντας διάφορες ιδέες.

Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει ότι το πρώτο αυτοκίνητο της Apple, όποτε και να έρθει, θα είναι ηλεκτρικό, αλλά τα πρώτα μοντέλα δεν θα είναι αυτοκινούμενα.

apple car berlin, Apple Car: Πληροφορίες για μυστικό εργαστήριο στο Βερολίνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max

Φήμες θέλουν ότι οι isleeps ήδη δοκιμάζουν το icar 2. Αυτό που η κάθε εταιρεία ότι της έρθει στο κεφάλι το κάνει λόγω ότι έχει πολλά λεφτά με ξεπερνάει.

Agnostos13

@Max:
Καλύτερα η καθε εταιρεία που εχει πολλα λεφτα να τα επενδυει σε οτι project “της ερχεται στο κεφαλι” συμβαλοντας στην ερευνα και αναπτυξη και δινοντας την ευκαιρια σε επιστημονικο προσωπικο να δουλεψει και να παει την τεχνολογια μπροστα παρα να τα μοιραζει σαν μερισματα σε εκατομυριουχους που προσπαθουν να γινουν δισεκατομυριουχοι και σε funds φουσκες…

ChrisG

@Agnostos13 αυτό το λές τώρα για την apple;που έχει 181 δίς σε offshore κρυμένα και έχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε καταλόγους των ΗΠΑ με την ανάλογη φοροδιαφυγη;
ε,εντάξει…

Agnostos13

@ChrisG:
Το λεω για την Apple και για ολες τις μεγαλες εταιριες που κανουν τα αντιστοιχα…
Τα χρηματα πρεπει να αξιοποιουνται σε κατι παραγωγικο και οχι να στιβαζονται σε λογαριασμους του Παναμα, των Cayman Islands κλπ….

ΥΓ. Επισης πρεπει να ποινικοποιηθουν οι offshore απο ολα τα αναπτυγμενα κρατη αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα…

ChrisG

@Agnostos13 μία φορά που θα συμφωνησουμε απόλυτα.ιδιαίτερα στο θέμα των offshores.δεν μπορεί να καλούνται τα φτωχά και μικρομεσαία στρώματα να πληρώνουν εξοντωτικούς φόρους νύν μνημόνια και ανάμεσα σε όλα αυτά να πληρώνουμε συσκευές με 1 και 2 και τρείς μισθούς σε εταιρείες όπως την apple π.χ την αναφέρω επειδή πρώτη στην κορυφή τα κάνει και να φοροδιαφέυγουν χωρίς να επενδύουν αυτά τα χρήματα σε θέσεις εργασίας,επιχειρηματικότητας,νέων ιδεών,φόρους στα κράτη κ.ο.κ…μεγαλώνοντας τα αποθεματικά τους οι κεφαλές αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.