Apple iPad, Ξεπούλησε

Εκατοντάδες κόσμου στήθηκαν ακόμα και 35 ώρες έξω από τα καταστήματα Apple Stores στην Αμερική για να αποκτήσουν πρώτοι το iPad. Οι προπαραγγελίες επιβεβαιώθηκαν και σε επίσημη ανακοίνωση η Apple, ανέφερε ότι μέσα σε μία μέρα, πούλησε 300.000 τεμάχια! Ο αριθμός είναι ο συνολικός των τεμαχίων που δόθηκαν από τα καταστήματα, παραδώσεις στο σπίτι και όσα ζητήθηκαν από τους μεταπωλητές.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι “πεινασμένοι” κάτοχοι του iPad, κατέβασαν πάνω από 1 εκ. εφαρμογές από το App Store και περίπου 250.000 e-books από το iBookstore. Ευρώπη, λέγεται ότι θα καταφτάσει το καλοκαίρι. Εγώ θα το αποκτήσω για να το τσεκάρω, εσείς;

, Apple iPad, Ξεπούλησε

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Oχι 😛

Staf

Σεν μπορουσανε ,αντι να δινουν netbook στους μαθητες γυμνασιου να δινουν ipad?

Giannis

Opos exei apodeiktei den prepei na agorazeis proionta ths apple molis bgoun perimeneis na bgaloun allo anabthmismeno kai meta agorazeis (blepe iphone iphone 3gs)
Kai tora tha perimenoume thn anabathmismenh ekdosh tou ipad pou lene oti tha exei kai camera kai yposthriksh gia sim.

isidorosr20595

Εγώ θα αποκτήσω το iPad 2G ή 3G…

Nikolas

Έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα θα αργήσει να έρθει, οπότε μέχρι τότε πολύ πιθανόν να έχει κυκλοφορήσει το Slate της HP το οποίο αν είναι τόσο καλό όσο φαίνεται στα promo που έχει βγάλει η HP θα προτιμήσω από το ipad!

Θοδωρής

Μπα…… ασε τα αμερικανακια να χρυσωνουν το μηλο και να στηνοντε στις ουρες με τις ωρες για να αποκτησουν την νεα καινοτομικη συσκευη της apple (sick).

Εγω θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα και θα τσεκαρω το slate της hp οταν φτασει σε καποιο ραφι καταστηματος για demo (πλαισιο -multirama), και αν οντως με βολευει χωρις δευτερη σκεψη θα το αγορασω

giannis

εμενα με βρισκει παγερα αδιαφορο αυτη η αχρηστη συσκευη η οποια δεν ξερει τι ειναι και για που προοριζεται.και για να μην νομιζει καποιος οτι δεν συμπαθω την (αχωνευτη-αντιπαθητικη-κουραστικη) 😉 apple γενικα δεν θα επαιρνα αντιστοιχη συσκευη απο καμμια εταιρεια.δεν καλυπτει ουτε κινητο-ουτε στο σπιτι τον υπολογιστη-ουτε καν ενα netbook

geo

Εγώ πάντως θα προτιμήσω το iPad 3G 64 GB επειδή πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο προιόν της apple.Αν προλάβω και καμιά καινούρια έκδοση θα είμαι πολύ τυχερός…

Sotiris

Υπερκαταναλωτισμός και αχρείαστα τεχνολογικά marketίστικα σκουπίδια.
Αγοράστε κάτι σοβαρό που να σας χρειάζετε πραγματικά. (Ανεξαρτήτου εταιρίας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.