Apple iWatch, Προβλήματα στην παραγωγή, το 50% είναι ελαττωματικό;

Προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει τόσο η Apple με το iWatch, το επόμενο δημιούργημά της, όσο και η Qualcomm με το Toq, μια ακόμα συσκευή που ανήκει στην κατηγορία των smartwatches. Τα προβλήματα εντοπίζονται στην κατασκευή τους αφού η “καλή σοδειά” στην παραγωγή (yields) δεν φαίνεται να ξεπερνά το 50%. Στην ουσία δηλαδή, ένα στα δύο smartwatch που κατασκευάζει αυτή τη στιγμή τόσο η Apple όσο και η Qualcomm δεν μπορούν να διατεθούν στην αγορά γιατι φέρουν κάποιο ελάττωμα.

Το ελάττωμα είναι από ότι φαίνεται κοινό και για τις δύο εταιρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει να κάνει με το φινίρισμα της βαφής στα μεταλλικά μέρη που διαθέτει το «σασί» των συσκευών.

Να αναφέρουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, η Apple είχε αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα που αφορούσε στην σχεδίαση του iWatch και αναγκάστηκε να προσλάβει νέους μηχανικούς για να το επιλύσουν.

Apple iWatch, Apple iWatch, Προβλήματα στην παραγωγή, το 50% είναι ελαττωματικό;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anthony

Απο το να κυκλοφορήσει μίνι smartphone σαν το galaxy gear καλύτερα να αργήσει, και να ειναι πραγματικα ολοκληρωμένο smart watch

Gmis

εγω δεν γουσταρω την apple αλλα πρεπει να πω πως κανει καλυτερα που καθυστερει το iWatch . καλυτερα να το φτιαξει πληρες .

jonjon

Παιδιά μια χαρά είναι το gear!!! Πηγαίνατε σε media markt και παίξτε λίγο.

John

Το gear ειναι χειρότερο και απο το κινητό του παππού μου (ενα zte)!!! Βιάστηκε η samsung να το παρουσιάσει και το έκανε αποκρουστικό , άσχημο και εντελώς ανηκανο … Ελπίζω η apple μην κάνει τα ίδια λάθη !!!

Mike GTi

Το gear είναι πιο δυνατο και απο ενα htc desire και ειναι ρολόι….το video 720P είναι φοβερό κάτι σαν galaxy s που είχα και συνέχεια αναβαθμίζεται. Τέλεια οθόνη, πολλές επιλογές και όσο για το Note 3 μόνο όποιος το έχει και το ψάχνει καταλαβαίνει τι εστί. Απλά η samsung στην καινοτομία, στις ιδέες κλπ έχει ξεφύγει απο όλους.

Darth

@Mike GTi μέτοχος? αν επιτρέπετε πόσες μετοχές εχεις? (γιατί και εγώ σκέφτομαι να βάλω καποια χρήματα )

sokel

και που είναι το πρόβλημα αφού ούτως ή άλλως θα το πουλάει σε τιμή από άλλο πλανήτη ας τα ξαναφτίαχνουν τα υπόλοιπα….

Johnnys

Αμα ειναι “desigh in California ” και “Made in vietmam” η ” Central Afrika ” τι περιμένουν ; Ολα σούπα τα έχουν κάνει στον βωμό του μάρκετινγκ και της αισχρό αισχροκέρδειας.

Simon

Εκτός του ότι το smart watch είναι μία από τις πιο άχρηστες εφευρέσεις που έγιναν ποτέ (ανταγωνίζεται σε μη χρησιμότητα ακόμα και τα phablets). Θα προτιμήσω την Apple για την “ποιότητα κατασκευής της” χαχαχαχαχαα

mickey

Οσον αφορα το gear και επειδη το εχω ειλικρινα πιστευω οτι ειναι μια απο τις λιγες περιπτωσεις που τα reviews το εχουν αδικησει και σε αυτο φταιει και η Samsung που το λανσαρισε με περιορισμενες λογω λογισμικου δυνατοτητες. Εγω μολις το ειδα απο κοντα εντυπωσιαστηκα.
Πλεον με την τελευταια αναβαθμιση MK7 το ρολοι κανει αυτα που θα περιμενε καποιος χωρις προβληματα.
Εαν δε βαλεις και την custom rom (Null Rom) ειναι ενα πληρεστατο smartwatch με full android, internet κλπ.
Περι χρησιμοτητος εμενα με εξυπηρετει στο αυτοκινητο, στην μηχανη, το οτι εχει δονηση και μπορω να εχω το κινητο στο αθορυβο, ta viice notes, ο απομακρυςμενος ελεγχος μουςικης κλπ.
Το μεγαλο φαουλ που δεν το εχει προσεξει κοσμος στην Ελλαδα ειναι το bug του Note 3 με την καμερα και το wifi και τις γραμμες που εμφανιζονται στην καμερα οταν εισαι σε εμβελεια wifi 2.4ghz 6-13ch . Η Samsung ακομα το ψαχνει…Τελικα την λυση την βρηκα μονος μου και την ποσταρα στο xda. Κακες κινηςεις και χειριςμοι που τελικως αδικουν και τα δυο προιοντα,,,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.