Apple: Έσπασε ρεκόρ αποστέλλοντας 8 εκατομμύρια Watches σε τρεις μήνες

Apple έσπασε ρεκόρ αποστέλλοντας 8 εκατομμύρια watches τρεις μήνες, Apple: Έσπασε ρεκόρ αποστέλλοντας 8 εκατομμύρια Watches σε τρεις μήνες

Τα Apple Watches έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών, ενώ κυριαρχούν στην αγορά των wearables. Μάλιστα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η Apple φαίνεται να έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ αποστολών έξυπνων ρολογιών.

Συγκεκριμένα, η Canalys δημοσίευσε τα στατιστικά που σύλλεξε από την πορεία των smartwatches της Apple στην αγορά. Για το 2017 ο Αμερικανός τεχνολογικός γίγαντας απέστειλε 18 εκατομμύρια Apple Watches. Όμως, τα 8 εξ’ αυτών έφτασαν σε αλυσίδες καταστημάτων το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, δηλαδή από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο. Η αποστολή 8 εκατομμυρίων wearables σε τρεις μήνες είναι ένα νέο ρεκόρ, καθώς κανένας κατασκευαστής δεν κατάφερε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην σύντομη ιστορία των έξυπνων ρολογιών / βραχιολιών.

Αναφορικά με το ποια σειρά Apple Watches τα πηγαίνει καλύτερα, το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο, αφού τα Series 3 έχουν το μισό μερίδιο (περίπου 9 εκατομμύρια) από τα 18 εκατομμύρια απεσταλμένα ρολόγια του Cupertino. Να σημειωθεί πως τα Series 3 μοντέλα είναι διαθέσιμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάτι που σημαίνει πως αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των Apple Watches που παρήγγειλαν οι προμηθευτές (και εν τέλει πουλήθηκαν) το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Εν τέλει, η Apple είδε την πορεία των έξυπνων gadgets της στην αγορά αυξημένη κατά 54% σε σχέση με το 2016, ενώ το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου ήταν κατά 32% πιο αποδοτικό συγκριτικά με πέρυσι.

Apple έσπασε ρεκόρ αποστέλλοντας 8 εκατομμύρια watches τρεις μήνες, Apple: Έσπασε ρεκόρ αποστέλλοντας 8 εκατομμύρια Watches σε τρεις μήνες

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιορδανης

Αντε ρε sammy βγαλε κατι συνταρακτικο….

Salmatias Daltis

Πηρα το πρωτο για το γιο μου οταν περασε στο τει χρηματοοικονομικης αλλα μετα βγηκε το βελτιωμενο. Αξιζει να δωσω να το παρω εγω γιατι ο γιος μ εχει μεινει ευχαριστημενος ;

giannis

Ένα από αυτά είναι και το δικό μου και είμαι καταευχαριστημένος από κάθε άποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.