Apple Airpods: Tεχνικό πρόβλημα καθυστερεί την κυκλοφορία

H Apple ανακοίνωσε τα Airpods, τα νέα της ασύρματα ακουστικά, μαζί με το iPhone 7 τον Σεπτέμβριο. Η ίδια έδειξε κάποια prototypes και είχε πει πως η διαθεσιμότητα των θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τιμή στα 159 δολάρια.

Η Apple έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η κυκλοφορία των Airpods θα καθυστερήσει. Τόνισε ότι η ανταπόκριση στα AirPods ήταν εξαιρετική, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει την αποστολή ενός προϊόντος πριν να είναι έτοιμο. Ζητά λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να ετοιμάσει τα AirPods για τους πελάτες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η οποία επικαλείται πηγές εκ των έσω, φαίνεται πως η Apple χρειάζεται να προσπεράσει κάποια εμπόδια πριν να βγάλει το προϊόν στην αγορά.

Κανονικά ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικών μεταδίδει σήμα σε ένα από τα δυο ακουστικά και στη συνέχεια αυτό μεταδίδεται και στο άλλο. H Apple έχει πει πως στα AirPods και τα δυο ακουστικά λαμβάνουν σήματα από το iPhone, Mac ή άλλες Apple συσκευές. Όμως πρέπει να σιγουρευτεί ότι και τα δυο ακουστικά λαμβάνουν ήχο ταυτόχρονα για να αποφευχθεί η στρέβλωση.

Με λίγα λόγια αυτό που αναφέρει η πηγή είναι ότι η Apple πρέπει να διασφαλίσει ότι τα δυο ακουστικά συγχρονίζονται τέλεια. Αναφέρεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν επιτρέπει στο αριστερό και το δεξί ακουστικό να λαμβάνουν ανεξάρτητα τον ήχο. Η Apple πρέπει να βρει μια λύση για το τι θα γίνεται αν ο χρήστης χάσει το ένα από τα δυο ακουστικά ή το ένα από τα δυο δεν έχει μπαταρία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η καθυστέρηση της κυκλοφορίας των AirPods κάνει κακό στο όνομα της Apple και βλάπτει τις πωλήσεις των γιορτών.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα βγουν τα Apple AirPods στην αγορά.

apple airpods, Apple Airpods: Tεχνικό πρόβλημα καθυστερεί την κυκλοφορία

apple airpods, Apple Airpods: Tεχνικό πρόβλημα καθυστερεί την κυκλοφορία

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demis

αντι να κανουν το απλο….
να συγχρονίζονται μετάξι τους και μετά με την συσκευη το κάνανε με τον δύσκολο τρόπο…..

KnightRider

Apple πραγματικά είστε τόσο τραγικοί και άχρηστοι !!!!
Είναι δυνατόν κιόλας να κυκλοφορείς ακουστικά χωρίς καν να το έχετε έτοιμο και να έχετε προβλήματα τα οποία θα έπρεπε να είχατε λύσει εδώ και καιρό ???

Έχουμε ακουστικά ασύρματα με bluetooth εδώ και χρόνια και η Apple έχει πρόβλημα που είναι για γέλια !!

Agnostos13

Ο μονος λογος να κανει δυο δεκτες να λειτουργουν σαν ενας ειναι για να μπορουν να δουλεψουν και μεμονομενα (να μην χρειαζεσαι και τα δυο)…
Αλλιως δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην πανε στην περπατημενη

giannis

Ο άλλος από πάνω θεωρεί άχρηστη την apple επειδή έχει καθυστέρηση σε ένα αξεσουάρ (ούτε καν βασική συσκευή) που στην τελική καλά κάνει αν θεωρεί οτι δεν πληρεί τα στανταρ της. Άλλοι έβγαλαν κινητές βόμβες και ακόμα κρατάνε κρυφό τον λόγο που κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα.
Στην τελική ακουστικά είναι. Υπάρχουν άπειρες 3d party επιλογές.
Κλαιν μαιν που λένε και στο χωριό μου.

M.G.

Βρε ιππότη της ασφάλτου, τούμπανο μας τα χεις κάνει σε κάθε άρθρο, βαλτός είσαι, βρες καμμία γυναίκα, όλη μέρα στα σχόλια….

Max91

Αν δεν ήταν έτοιμη ας μην ανακοίνωνε… Και εγώ σας παρουσιάζω το ιπτάμενο αυτοκίνητο, αλλά λόγω προβλημάτων θα το κυκλοφορεισω το 2035 επειδή έχω τεχνικό θέμα με την κηροζίνη. (θεουλης πάλι που πρωτοτυπώ)

Ιωάννης jb

Σε τέτοια λάθη δεν μας έχει συνηθίσει η apple!!!
Μου φαίνεται καλύτερο αυτό που πάει να κάνει…
Αλλά πρέπει να είναι κ δυσκολότερο!!!
Θεωρώ πολύ πιθανό σε κάποια τεστ να έχασε σε συγχρονισμό το ζευγάρι δλδ άλλη εταιρία άμα ήταν στάνταρ θα το άφηνε.. μπορεί κ να μην το έβρισκε καν!!
Δείτε note 7 που έπαιρνε φωτιά κ εκεί στην samsung ακόμη δεν ξέρουν που οφείλεται!!!
Εδώ η apple θέτει στάνταρ υψηλά δεν πρόκειται να κάνει εύκολα λάθος!!!
Θέλει σωστό αποτέλεσμα!!! Δε μπορεί να σκάσει ο άλλος τόσα λεφτά κ να μην υπάρχει εξαιρετικό αποτέλεσμα…

Υποτη.. Έχεις ξεφύγει τελείως μονίμως κραζεις!!
Κ μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο!!
Είσαι τραγικός

KnightRider

Κραζω γιατι κατανταει γελοια η Apple με αυτα που κανει + που τωρα τελευταια ολο προβληματα ειναι. Τι περιμενετε να πω μπραβο στην Apple που δεν καινοτομεί και εχει ενα σωρο προβλήματα ???

vasilist

κατάργησε την 3.5 θύρα και δεν είχε έτοιμα τα ακουστικά μεγάλο fail φέτος από τις μεγάλες εταιρείες, η αξιοπιστία πάει περίπατο σιγά σιγά.

M.G

Ιππότη σε βλέπω και στο διπλανό το site που κράζεις αλλά εκεί έχεις φάει απανωτές φάπες γιατί τα επιχειρήματα σου είναι της πλάκας πολλές φορές και πέφτεις σε αρκετούς που ξέρουν. Εδώ βρίσκεις και τα κάνεις….

KnightRider

Γιατι αδικο εχω ?? Τι επρεπε να πω οτι η εταιρία παει μια χαρα χωρις προβλήματα και πως εξυπηρετούν κοσμο ??
Απ την στιγμη που πληρώνεις πολλα ο πελατης απαιτει και την σωστη εξυπηρέτηση του εκάστοτε καταστήματος και το αναλογο προιον οπως επισης και το λογισμικό του κινητού. Δεν λεω οτι το κανει μονο η Apple αλλα η Apple το ξεφτιλίζει

Chris_BMW

bill@ ;’EXEI ακουστικά το i phone . Χαλαρωσε…

Sint

Εντάξει, τραγική. Και οποία εταιρεία κάνει τέτοια λάθη. Ας είναι καλά τα paltronic και όλα τα ασύρματα τρίτων εταιρειών.

Gvirginia

Ενώ το άρθρο γράφει ξεκάθαρα ότι τα ακουστικά απλά ανακοινώθηκαν και δεν κυκλοφόρησαν (μετατίθεται η ημερομηνία λόγω προβλημάτων), κάποιοι λένε ότι τα κυκλοφόρησε απλά για να πούνε αυτό που θέλουν να πούνε…
Μου θυμίζει τα σχόλια όταν ανακοινώθηκε η αφαίρεση της 3.5mm που λέγανε κάποιοι ότι αναγκάζεσαι να πάρεις τα ασύρματα γιατί δεν έχει ακουστικά μέσα το κουτί (κάτι που δεν ισχύει).

Τώρα όσο για το πρόβλημα, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία εταιρία είναι που δεν τηρεί τις αρχικές ημερομηνίες κυκλοφορίας. Έχουμε δει παραδείγματα από εταιρίες προγραμμάτων, ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων κ.ο.κ.
Όπως λέει και ο @giannis δείτε και το Note. Πέρασε τις δοκιμές αλλά τελικά παρουσιάστηκε πρόβλημα σε άλλες παρτίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.