Apple: Ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά μέχρι τα τέλη του έτους;

Apple ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά τέλη έτους, Apple: Ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά μέχρι τα τέλη του έτους;

Η Apple διαθέτει εδώ και ενάμισι χρόνο (περίπου) τα AirPods, ένα ζευγάρι ασύρματων in-ear ακουστικών που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, η εταιρεία αναμένεται φέτος να παρουσιάσει την δεύτερη και βελτιωμένη γενιά των AirPods.

Εκτός όμως της ανανεωμένης in-ear πρότασης ακουστικών, ο Αμερικανός κατασκευαστής φαίνεται πως θα ανακοινώσει και ένα νέο ασύρματο ζευγάρι κεφαλής (over-ear). Οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θέλουν τα ακουστικά να ενσωματώνουν τεχνολογίες ενεργής ηχομόνωσης (active noise-cancelling) και φυσικά οδηγούς (drivers) που θα αναπαράγουν μουσική υψηλής ευκρίνειας. Ο σχεδιασμός τους μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί, όμως το σίγουρο είναι πως θα βρίσκονται εντός της συνολικής σχεδιαστής γραμμής των προϊόντων της Apple.

Το Cupertino ενδέχεται να έχει έτοιμα τα ακουστικά πριν τα τέλη του έτους, οπότε η επισημοποίηση τους θα μπορούσε να λάβει χώρα πριν λήξει το 2018. Όμως, με τον κατασκευαστή να έχει αγοράσει την Beats Audio και κατά συνέπεια τα μοντέλα της δεύτερης να κυκλοφορούν τώρα υπό το brand name εκείνου, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς θα ξεχωρίζουν τα νέα επερχόμενα over-ear ασύρματα ακουστικά. Να σημειωθεί πως η ίδια η Apple διαθέτει τα Beats Studio 3 Wireless ως ένα premium και ακριβό ζευγάρι ακουστικών, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά ως προς την θέση των φημολογούμενων μοντέλων στην… σχετική ιεραρχία.

Apple ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά τέλη έτους, Apple: Ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά μέχρι τα τέλη του έτους;

Apple ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά τέλη έτους, Apple: Ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά μέχρι τα τέλη του έτους;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Apple εχεις αργήσει πολύ !!! Εδώ με κινητό του 2012 με USB otg και καλά ακουστικά έχω ηδη HighRes ήχο – αμφιβάλλω αν αυτά τα OverEar παίξουν “υψηλής ευκρίνειας” (εδώ το iphoneX δεν έχει HighRes support)

Κλεανθης Νελτσενλης

Εβαλε νοτσ εβαλαν και οι αλλοι (μεχρι και οι τελευταιοι κινεζοι) εβγαλε ακουστικα και μαλλον θα στραφουν ολοι προς τα εκει. Φαινεται πως μονο η apple εμπνεει.
Κλεο

Λευτέρης -V-

Οι άλλοι απλά βελτιώνουν ότι δεν καταφέρνει σωστά η Frutopia…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.