Apple: Ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά μέχρι τα τέλη του έτους;

Apple ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά τέλη έτους, Apple: Ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά μέχρι τα τέλη του έτους;

Η Apple διαθέτει εδώ και ενάμισι χρόνο (περίπου) τα AirPods, ένα ζευγάρι ασύρματων in-ear ακουστικών που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, η εταιρεία αναμένεται φέτος να παρουσιάσει την δεύτερη και βελτιωμένη γενιά των AirPods.

Εκτός όμως της ανανεωμένης in-ear πρότασης ακουστικών, ο Αμερικανός κατασκευαστής φαίνεται πως θα ανακοινώσει και ένα νέο ασύρματο ζευγάρι κεφαλής (over-ear). Οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θέλουν τα ακουστικά να ενσωματώνουν τεχνολογίες ενεργής ηχομόνωσης (active noise-cancelling) και φυσικά οδηγούς (drivers) που θα αναπαράγουν μουσική υψηλής ευκρίνειας. Ο σχεδιασμός τους μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί, όμως το σίγουρο είναι πως θα βρίσκονται εντός της συνολικής σχεδιαστής γραμμής των προϊόντων της Apple.

Το Cupertino ενδέχεται να έχει έτοιμα τα ακουστικά πριν τα τέλη του έτους, οπότε η επισημοποίηση τους θα μπορούσε να λάβει χώρα πριν λήξει το 2018. Όμως, με τον κατασκευαστή να έχει αγοράσει την Beats Audio και κατά συνέπεια τα μοντέλα της δεύτερης να κυκλοφορούν τώρα υπό το brand name εκείνου, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς θα ξεχωρίζουν τα νέα επερχόμενα over-ear ασύρματα ακουστικά. Να σημειωθεί πως η ίδια η Apple διαθέτει τα Beats Studio 3 Wireless ως ένα premium και ακριβό ζευγάρι ακουστικών, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά ως προς την θέση των φημολογούμενων μοντέλων στην… σχετική ιεραρχία.

Apple ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά τέλη έτους, Apple: Ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά μέχρι τα τέλη του έτους;

Apple ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά τέλη έτους, Apple: Ανακοινώνει ασύρματα over-ear ακουστικά μέχρι τα τέλη του έτους;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Apple εχεις αργήσει πολύ !!! Εδώ με κινητό του 2012 με USB otg και καλά ακουστικά έχω ηδη HighRes ήχο – αμφιβάλλω αν αυτά τα OverEar παίξουν “υψηλής ευκρίνειας” (εδώ το iphoneX δεν έχει HighRes support)

Κλεανθης Νελτσενλης

Εβαλε νοτσ εβαλαν και οι αλλοι (μεχρι και οι τελευταιοι κινεζοι) εβγαλε ακουστικα και μαλλον θα στραφουν ολοι προς τα εκει. Φαινεται πως μονο η apple εμπνεει.
Κλεο

Λευτέρης -V-

Οι άλλοι απλά βελτιώνουν ότι δεν καταφέρνει σωστά η Frutopia…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.