Apple TV 4K: Ανακοινώθηκε με τιμή στα 179 δολάρια

Apple TV 4K official, Apple TV 4K: Ανακοινώθηκε με τιμή στα 179 δολάρια

Η Apple μαζί με τα τρία νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X και το Apple Watch Series 3 στο χθεσινό big event ανακοίνωσε επίσημα και το νέο Apple TV 4K. Το set-top box έχει υποστήριξη τόσο για 4K, όσο και για High Dynamic Range. Υποστηρίζει HDR10 και Dolby Vision standards.

Τώρα που το Apple TV έχει υποστήριξη για 4K HDR, η Apple θα ξεκινήσει να προσφέρει 4K HDR υλικό στο iTunes. Όλοι οι χρήστες του iTunes θα πάρουν αυτόματα το upgrade HD τίτλων στην υπάρχουσα βιβλιοθήκη τους σε 4K HDR εκδόσεις, καθώς θα ξεκινήσουν να γίνονται διαθέσιμες και δεν θα κληθούν να πληρώσουν τίποτα.

Επιπλέον, η Apple επιβεβαίωσε ότι οι δημοφιλείς υπηρεσίες video streaming όπως Netflix και Amazon Prime Video, θα προσφέρουν σύντομα στους χρήστες του Apple TV 4K, περιεχόμενο 4K HDR.

Το Apple TV 4K μέσα φορά A10X Fusion chip της Apple, τον ίδιο που έβαλε η εταιρεία στα iPad Pro. Υποστηρίζει Dolby Vision και HDR10 standards για καλύτερη συμβατότητα. Το νέο Apple TV έχει ενσωματωμένο high performance 4K video scalerπου κάνει το HD περιεχόμενο να φαίνεται ακόμη καλύτερο even better στο 4K TV.

Η τιμή για το Apple TV 4K ξεκινά από 179 δολάρια για το μοντέλο με χωρητικότητα 32GB και 199 δολάρια για τα 64GB. Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν 15 Σεπτεμβρίου και η κυκλοφορία 22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick_GR

HDR και πράσινα άλογα. Τόσο καιρό μας πρίζανε με το 3D, που είναι τώρα οι 3D συσκευές (κονσόλες, οθόνες, τηλεοράσεις, κ.α.); Αηδίες μάρκετινγκ.

wave

Τελειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.