Apple Watch 2: Πληροφορίες ότι δεν ανακοινώνεται Μάρτιο

Εδώ και καιρό είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι η Apple θα ανακοινώσει επίσημα το Apple Watch 2 μέσα στον Μάρτιο. Ως συνήθως η ίδια δεν επιβεβαίωσε τίποτα, όμως οι νέες αναφορές λένε ότι σε δυο μήνες από τώρα δεν πρόκειται να δούμε τον διάδοχο του Apple watch.

Το ρεπορτάζ του TechCrunch αναφέρει ότι η κυκλοφορία του Apple Watch 2 έχει μετατεθεί για αργότερα, αυτή τη στιγμή αναφέρεται ότι στα εργοστάσια των προμηθευτών της Apple δεν υπάρχει καμία κίνηση που να υποδεικνύει την προετοιμασία του καινούριου smartwatch.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε μια ελαφρώς ανανεωμένη έκδοση του υπάρχοντος Apple Watch τον Μάρτιο. Η μόνη αλλαγή στην νέα έκδοση θα είναι η προσθήκη FaceTime κάμερας. Επίσης, αναφέρεται ότι προς το παρόν δεν θα δούμε ούτε το Watch 2.0 OS. Αν η Apple διοργανώσει press event μέσα στον Μάρτιο θα είναι για να ανακοινώσει νέα αξεσουάρ και νέες συνεργασίες για το Apple Watch.

Στο event του Μαρτίου πολλοί θεωρούν ότι η Apple μπορεί να ανακοινώσει το πολυσυζητημένο 4ιντσο και οικονομικό iPhone, διάδοχο του iPhone 5s, που δεν ανακοινώθηκε το 2015. Όσο για το Apple Watch 2, προς το παρόν δεν υπάρχει πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης.

no apple watch 2 on march, Apple Watch 2: Πληροφορίες ότι δεν ανακοινώνεται Μάρτιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.