Apple Watch: Μόνο με κράτηση η αγορά – VIP μεταχείριση σε “καλούς” πελάτες

Το Apple Watch κυκλοφορεί επίσημα στα ράφια των καταστημάτων από 24 Απριλίου με τιμή εκκίνησης από 350 δολάρια μέχρι και 10.000 δολάρια, αλλά ακόμη και όταν βγει στην αγορά δεν μπορείτε απλά να πάτε στο κατάστημα να το πάρετε. Θα πρέπει πρώτα να έχει γίνει online κράτηση.

Αφού έχει γίνει η online κράτηση, στη συνέχεια μπορεί να γίνει η δοκιμή στο κατάστημα και να αποφασίσει ο χρήστης ποιο θέλει. Ωστόσο το σύστημα αυτό λογικά θα εφαρμοστεί μόνο για αρχή και στη συνέχεια υποθέτουμε ότι θα διατεθεί κανονικά. Η κίνηση αυτή μπορεί να σχετίζεται με τις πληροφορίες ότι η Apple θα μειώσει στο μισό την παραγωγή του Apple Watch λόγω προβλημάτων στην παραγωγή, οπότε θέλει έτσι να ελέγξει καλύτερα τα αποθέματα.

VIP μεταχείριση σε πελάτες του Apple Watch Edition

Όσον αφορά στο Apple Watch Edition, του οποίου η τιμή εκκίνησης είναι στα 10.000 δολάρια, όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρχει διαφορετική πολιτική. Οι υποψήφιοι αγοραστές του θα έχουν VIP μεταχείριση. Οι first-class πελάτες θα εξυπηρετούνται πριν από όλους χωρίς να περιμένουν στην ουρά και θα έχουν στην διάθεσή τους μια ώρα για να δοκιμάσουν κάποιο από τα Apple Watch Edition. Υπάρχει μια ειδική μεταχείριση η οποία συναντάται συνήθως σε ακριβά κοσμηματοπωλεία.

Κανονίζεται ραντεβού με τον ειδικά εκπαιδευμένο υπάλληλο είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω video chat, αλλά αν δεν μπορεί να γίνει κανένα από τα δυο, τότε έρχεται κούριερ στο σπίτι για να το δοκιμάσεις και να κλείσεις την αγορά.

Όταν το ραντεβού είναι στο κατάστημα, ο υπάλληλος επιτρέπεται να δείξει μόνο δυο Apple Watch Edition τη φορά, και σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να βγάλει και τρίτο.

Όσοι επιλέξουν τελικά να δώσουν τουλάχιστον 10.000 για ένα Apple Watch Edition, υπάρχει ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης μέσω ενός ειδικού αριθμού που θα καλούν οι χρήστε 24/7 για 2 χρόνια. Με το Apple Care+ η υποστήριξη πηγαίνει στα 3 χρόνια.

Με την κυκλοφορία του Apple Watch είχαμε πει ότι η Apple θέλει να καθορίσει τον εαυτό της (και) ως Luxury brand, πράγμα που γίνεται φανερό όσο περνάει ο καιρός.

apple watch διαθεσιμότητα, Apple Watch: Μόνο με κράτηση η αγορά – VIP μεταχείριση σε “καλούς” πελάτες

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μike M.

Έγινε καραμέλα το… μέχρι 10.000 δολ. από την πρώτη ημέρα παρουσίασης και εκεί μείνατε… Ρίξτε μια ματιά στο Apple Store, το ακριβότερο έχει… 17.000 δολ. Και καλά κάνει… όποιος τα έχει και γουστάρει τα δίνει και υπόλοιποι… κάνουν κριτική!!!

Costas

@Mike M
Μόνο εσύ σχολάζεις τις αηδίες της μηλοεταιριας!

Υ.Γ εγώ δεν μετράω, σχολιάζω εσένα. Χαχαχαχα

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, ηρεμιες. Κρατηστε χαμηλους τονους στις συζητησεις. Ευχαριστω.

j

@Costas υπάρχουν και κάποιοι “χαζοί” (σύμφωνα με εσενα) που εχουν λεφτά για ξόδεμα και θέλουν να αγοράσουν το συγκεκριμένο προϊόν. Εσενα τι σε νοιάζει; Αν δεν σου αρεσει μην το πάρεις. Κανεις ουτε σε ανάγκασε να το πάρεις ουτε σε εβαλε κριτή για να μας λες τι ειναι καλο και τι οχι

tony

αφού χρειάζεστε κάποιο να σας πει τι ειναι καλο και τι οχι. σας το λεει ο costas. δεν ειναι τυχαια τα επωνυμα που σας αποκαλουν

Mike M.

Costakis αγόρι μου εγώ πρώτη φορά γράφω εδώ… έχεις μπλεχτεί με άλλους… Το σχόλιο δεν πήγαινε στους αναγνώστες, αλλά στους συντάκτες. άλλη φορά πιο προσεκτικός!

Mike M.

Αγαπητή Λορένα, “…με τιμή εκκίνησης από 350 δολάρια μέχρι και 10.000 δολάρια” γράφετε… ενώ θα έπρεπε να λέμε όλοι “…με τιμή εκκίνησης από 350 δολάρια μέχρι και 17.000 δολάρια” για να είμαστε δημοσιογραφικά ακριβείς. Παρεπιμπτόντως για τον βιαστικό Costas να πω ότι έχω Note 4, Galaxy S5 … μικρό και Gear S για ακόμη πιο μικρό. Samsungάκιας; Έτυχε τα τελευταία 1,5 χρόνια…

Costas

Δεν μου κάνει εντύπωση πως με το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν ορισμένοι τους φέρεται φυσιολογική η τιμή του. Όπως για παράδειγμα o j.

Mike M.

Costas επιμένεις… Φίλε μου μάθε λοιπόν ότι το χρήμα δεν μπορεί να προσδιοριστεί ποσοτικά… το “πολύ” και το “λίγο” είναι αφηρημένες έννοιες τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση… Π.χ. το κόστος των δικών μου κινητών αντιπροσωπεύει το 1/4 των μηνιαίων αποδοχών μου… εσένα;

Costas

@Mike
Καλά δεν θα κάτσουμε τώρα να βάλουμε κάτω ποιος παίρνει μεγαλύτερο μισθό. 2 iPhone 6 το μήνα χωρίς συμβόλαιο μπορώ να αγοράσω. Από εκεί και πέρα το αν φοράω στο χέρι μου ρολογακι 10000 δεν με απασχολεί, γιατί ξέρω ότι είναι μόνο για φιγούρα και φρου φρου άντε και για το γαμπριλικι στα φιλαράκια. Πιστεψε με Mike ούτε οι γκόμενες δεν θα το εκτιμήσουν!

Nikos

Άντε μπράβο…. σε λίγο θα βγάλουν και παπούτσι και διχαλοτή με το μήλο πάνω και θα τις πουλάνε 1.000 δολάρια το ζευγάρι….
🙂

j

@Costas βγάζεις πράγματα απο το μυαλό σου. Εμενα μου φαίνεται πολυ ακριβό, αλλα λέω υπάρχουν άνθρωποι (οχι εγω) που εχουν πολλά λεφτά και θέλουν να το αγοράσουν. Δεν λέω πουθενά πως η τιμή του για εμενα ειναι νορμαλ. Για άλλους ισως

μαρια

χαχα πάλι κόντρα…λατρεύω techblog ειδικα οταν το θέμα αφορά την apple διότι είναι τελείες οι κόντρες και πραγματικά γελάς με την ψυχή σου… Φυσικά μαθαίνουμε τα τελευταία νέα της τεχνολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.