Apple Watch: Έγινε το επίσημο wearable της World Surf League

Η World Surf League (WSL) ανακοίνωσε πως το Apple Watch θα είναι το επίσημο wearable της, με τη συσκευή να χρησιμοποιείται ως επίσημος εξοπλισμός σε αθλητικό περιβάλλον για πρώτη φορά.

Κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος 2023, οι αθλητές WSL θα χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή WSL Surfer στο Apple Watch Series 8 και το Apple Watch Ultra για να λαμβάνουν ενημερώσεις ενώ κάνουν σερφ στον διαγωνισμό. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να συγχρονίζεται με το WSL Scoring System σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας στους αθλητές σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις βαθμολογίες, την προτεραιότητα κυμάτων και τα χρονικά περιθώρια.

Κάθε διαγωνιζόμενος θα λάβει ένα Apple Watch, με το ρολόι να έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή WSL. Η εφαρμογή έχει τεσταριστεί με σέρφερ του Championship Tour κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων περιοδειών για να βεβαιωθεί ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανταγωνιστών. Ο διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων Apple Watch της Apple, Eric Jue, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι «ενθουσιασμένη» που η WSL υιοθετεί το Apple Watch.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που το WSL χρησιμοποιεί το Apple Watch για το Πρωτάθλημα Tour, καθιστώντας απλό και εύκολο για τους σέρφερ να ρίξουν μια ματιά στον καρπό τους για άμεση πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες”, δήλωσε ο Jue. “Αυτή η καινοτόμος λύση αξιοποιεί πολλά από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Apple Watch — φωτεινή οθόνη υψηλής ανάλυσης, ανθεκτικότητα, αντοχή στο νερό, συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας και μια ισχυρή πλατφόρμα για τους οργανισμούς να δημιουργούν προσαρμοσμένες εφαρμογές — και η νέα εφαρμογή WSL Surfer θα ενδυναμώσει τους σέρφερ ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο με τις πληροφορίες που χρειάζονται όσο βρίσκονται στο νερό».

Το Πρωτάθλημα Tour 2023 περιλαμβάνει 10 διοργανώσεις σε επτά χώρες και πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο με το Billabong Pro Pipeline. Οι εκδηλώσεις θα μεταδίδονται στην εφαρμογή WSL, στο κανάλι WSL YouTube και στον ιστότοπο. Το ντοκιμαντέρ σερφ της Apple TV+ “Make or Break”, το οποίο καλύπτει την περιοδεία του πρωταθλήματος WSL, πρόκειται να επιστρέψει στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2023 9:32

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.