To Apple Watch είναι το ρολόι με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο (όχι smartwatch)

Όταν μιλάμε για ρολόγια και μάλιστα για μεγάλα brands στην παγκόσμια αγορά τα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι εταιρειών όπως Rolex, Seiko κλπ. Τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί στη λίστα και εταιρείες τεχνολογίας όπως Samsung, Apple, Huawei και πάει λέγοντας.

Ποιο είναι όμως το ρολόι με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο αυτή τη στιγμή; Όχι, η πρωτιά δεν ανήκει σε κάποιο από τα κλασικά brands, αλλά στο smartwatch της Apple, το Apple Watch.

apple watch top watch, To Apple Watch είναι το ρολόι με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο (όχι smartwatch)

Ο Tim Cook έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του event στο Steve Jobs theater στο πλαίσιο του χθεσινού event και να σημειωθεί ότι το Apple Watch δεν έχει απλώς τις καλύτερες πωλήσεις μεταξύ των smartwatches, αλλά όσον αφορά στα ρολόγια γενικότερα.

Το Apple Watch είναι το νούμερο ένα ρολόι στον κόσμο αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Rolex και ακολουθούν άλλα ονόματα όπως Fossil, Omega, Seiko, Patek Philippe, Casio.

Το ποσοστό ικανοποίησης των χρηστών του Apple Watch φτάνει στο 97% και είναι το μεγαλύτερο στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Series 3: Επίσημα με LTE και έμφαση στην υγεία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Εντάξει μην μπερδεύουμε τής βούρτσες με τις …………! Τι σχέση έχει το Apple ⌚ και γενικά τα smart watch γενικώς με τα αναλογικά ⌚.

NikosAr

@jonjon
Λέει πουθενά στο άρθρο για “διάφορες αναλογικού vs ψηφιακού ρολογιού” , και παραπλανήθηκες ; -Το άρθρο αναφέρει ότι η apple “άσχέτος αναλογικού ή ψηφιακού έχει τις καλύτερες πωλήσεις ” ανάμεσα σε κολοσσούς με παράδοση στα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ρολόγια … εκτός κι αν εννοούσες ( και δεν το εξήγησες καλα) ότι τα smart watch είναι άλλο από το αναλογικό κλπ

Stav

Ας παραδεχτούμε την τεράστια επιτυχία του και να μη ψάχνουμε αιτιολογίες ”ναι αλλά…” Οτι κάνει αυτή η εταιρία το κάνει καλά, και το κοινό της ακολουθεί. Sheep η μη, η επιτυχία είναι καταγεγγραμένη!

jonjon

NikosAt@ Έχεις δίκιο άλλο smart watch άλλο αναλογικό άλλοι κόσμοι! Το να λέει ότι πουλάει περισσότερο από patek phillipe , Rolex που ο μέσος όρος τιμής είναι πάνω 5.000€ είναι άτοπο , να υποθέσω ότι στα wearable devices ,activity tracker πες τα όπως θες σίγουρα δεν θα είναι πρώτοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.