Το Apple Watch δεν ενθουσιάζει αναφέρει ο CFO της Fitbit

Apple Watch Fitbit, Το Apple Watch δεν ενθουσιάζει αναφέρει ο CFO της Fitbit

Ο Bill Zerella, Οικονομικός Διευθυντής της Fitbit, δεν έκρυψε τη γνώμη του για το Apple Watch, αναφέροντας ότι δεν έχει συναντήσει κανέναν που να είναι ενθουσιασμένος με το πιο δημοφιλές wearable.

Ο Zerella, στη διάρκεια του Συνεδρίου Roth Investment ανέφερε ότι το smartwatch της Apple είναι ένα niche προϊόν που δεν ενθουσιάζει κανέναν και στην πράξη έχει χρησιμότητα μόνο για όσους έχουν iPhone. Για την ακρίβεια ο Zerella ανέφερε: «Αν δεν έχεις κινητό Apple, δεν αγοράζεις ένα Apple Watch … το 80% του κόσμου έχουν Android, όχι Apple».

Φυσικά οι δηλώσεις του Zarella δεν έρχονται από το πουθενά, καθώς βάσει των προσφάτων στοιχείων της IDC, το Apple Watch πούλησε περισσότερο από τα smartwatch των Fitbit και Xiaomi, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Από την άλλη όμως, σύμφωνα με το CNET ούτε το Fitbit έχει κάποιο φανατικό κοινό. Το Fitbit Ionic δεν κατάφερε να πουλήσει ιδιαίτερα, ενώ σύμφωνα με το Android Headlines επίσης είναι ένα niche smartwatch καθώς επίσης απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, αυτών που ασχολούνται ιδιαίτερα με τον αθλητισμό.

Για να καταφέρει να ανταποκριθεί του ανταγωνισμού η Fitbit πρόσφατα ανακοίνωσε το Versa, το οποίο μοιάζει σχεδιαστικά με το Apple Watch, προσφέρει αναπαραγωγή μουσικής σε τιμή κοντά στα 200 δολάρια.

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

Casio g-shock gb5600b ή gb6900b και είσαι κομπλέ με κλήσεις,μυνήματα,αναπαρωγή μουσικής,facebook,twitter,ημερολογιο,ευρεση τηλεφωνου κ.α ,δύο χρόνια μπαταρία,αδιάβροχο στα 200 μέτρα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple Music Apple TV

Οι νέοι στις ΗΠΑ λατρεύουν iPhone και Apple Watch αλλά τα Apple Music και Apple TV+ όχι και τόσο

Το iPhone συνεχίζει να είναι συντριπτικά δημοφιλές στους εφήβους, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα για τους εφήβους της Piper Sandler.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.