Gear

Apple Watch Pro: Το Extreme Sports Model ίσως αγγίξει τα 1.000 δολάρια

Το φημολογούμενο high-end μοντέλο Apple Watch για extreme sports θα μπορούσε να κοστίζει περίπου 999 $, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στο τελευταίο Power On, ο Gurman συγκρίνει το φημολογούμενο premium watch με το τρέχον Apple Watch Edition από τιτάνιο 45 mm, που ξεκινά από 849 $.

“Δεδομένου ότι το νέο high-end Apple Watch θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, νέους αισθητήρες και υλικά ανώτερης ποιότητας, δεν θα εκπλαγώ αν ξεκινά από 900 έως 999 $, την αρχική τιμή ενός iPhone 13 Pro. Απέχουμε μόνο μερικούς μήνες για να μάθουμε πού ακριβώς προσγειώνεται η Apple”, σημείωσε.

Ο Gurman συγκρίνει το Apple Watch με αυτό που πιστεύει ότι θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του, το Samsung Watch Pro 5. Aυτό έχει ήδη διαρρεύσει και αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα. Η έκδοση “Pro” της Samsung θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία από τα τυπικά μοντέλα, καθώς και θήκη από τιτάνιο και πιο στιβαρό σχεδιασμό. Ωστόσο, το ακριβότερο μοντέλο των 44 χιλιοστών με LTE, αναμένεται να έχει περίπου τη μισή τιμή από το φημολογούμενο ρολόι της Apple.

Απευθυνόμενο σε αθλητές, πεζοπόρους και άλλους που αντιμετωπίζουν πιο ακραίες συνθήκες κατά τη διάρκεια της άσκησης, το νέο Apple Watch θα διαθέτει LTE, μεγαλύτερη οθόνη και μεταλλικό περίβλημα που μπορεί να αντισταθεί καλύτερα στην κακοποίηση. Ο Gurman προτείνει μερικά πιθανά ονόματα για τη νέα συσκευή – Apple Watch Extreme, Apple Watch Max, Apple Watch Explorer Edition – αλλά προβλέπει ότι τελικά θα υιοθετήσει το όνομα «Pro».

Η οθόνη θα έχει σχεδόν 2″ διαγώνια, πιο ανθεκτική στη θραύση και με μεγαλύτερη μπαταρία για να αντέχει περισσότερη ώρα προπόνησης.

Επεξεργάστηκε την 11 Ιουλίου 2022 17:13

Σχόλια

  • Πρεπει να αντιμετωπιστει το προβλημα της μπαταριας. Εχω series 7 και το φορτιζω καθε μερα. Εχω καταληξει να χρησιμοποιω το huawei gt2 λογω μπαταριας (φορτιση καθε 10-12 ημερες). Βεβαια καμια σχεση τα δυο ρολογια σε σχεση με τις εφαρμογες που προσφερουν αλλα ειναι λιγο εκνευριστικη η φορτιση οταν με iphone 13 max εχω ξεχασει τι σημαινει φορτιση (ενω με s22 καθε μερα). Θα μου πει καποιος "δεν μπορεις να τα εχεις ολα" και με το δικιο του βεβαια.

  • Έχω κ εγώ 13 μαχ κ σ22 υλτρα δεν υπάρχει περίπτωση να κρατάει πιο πολύ η μπαταρία του αππλε απο το σαμμυ.το ίδιο κρατάνε και τα 2 δηλαδή τίποτα σχεδόν 2 φορές τη μέρα φόρτιση

    • Με τις ιδιες ρυθμισεις (τα παντα ανοικτα ακομα και το hotspot) και την ιδια χρηση το iphone max μου βγαζει 2 μερες και το s22 ultra 1 ημερα. Τι να σου πω, ισως κανω καποιο λαθος σε καποια ρυθμιση το οποιο πολυ θα ηθελα να μαθω. Στο ενα εχω κουμπωμενα τα airpods pro και στο αλλο κατι handsfree των 30€. Ολα σε 4G μονο.

    • Δυο φορές την μέρα φορτίσει το 13 pro max φίλε ούτε αν παίζεις παιχνίδια όλη μέρα δεν πρόκειται να το καταφέρεις .

      Όποτε καλό είναι να σχολιάζουν οι κάτοχοι των συσκευών και να μην παραπληροφορείται ο κόσμος με «αρλούμπες»

      Όσον αφορά το σχόλιο του φίλου Δημήτρη θα συμφωνήσω απόλυτα . Η μπαταρία του Apple Watch θέλει φτιάξιμο . Όπως έγραψα και στην κριτική μου σε σάιτ θέλει φόρτιση ΚΑΘΕ μέρα αν το δουλεύεις όπως πρέπει με όλα ανοιχτά δηλαδή προσθέτοντας σου ένα καθημερινό πρόβλημα .
      Θα είμαι ευχαριστημένος αν στο επόμενο η επόμενα μοντέλα με την ίδια χρήση που το κάνω τώρα και μου βγάζει μια μέρα να μου βγάζει δυο γεμάτες . Θα είναι μεγάλη πρόοδος πιστέψτε με

      • Μολις ειδα και το σχολιο του φιλτατου σε αλλο αρθρο του s22 οποτε αρχισαν ολα να δενουν μεταξυ τους.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.