Θρυλικό φινάλε αγώνα NFL αύξησε τους παλμούς των θεατών και… μπέρδεψε τα Apple Watches

Οι περισσότεροι έχουμε ζήσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας εκείνη την ανατριχιαστική αίσθηση, όταν η ομάδα (ή ο αθλητής) που υποστηρίζουμε σε ένα άθλημα αρπάζει εντελώς αναπάντεχα την νίκη, προκαλώντας ντελίριο πανηγυρισμών.

Κάτι τέτοιο συνέβη λίγα εικοσιτετράωρα πριν με τους φίλαθλους των Minnesota Vikings, επαγγελματικής ομάδας του NFL. Ο αγώνας εκτuλισσόταν ανάμεσα σε εκείνους και τους New Orleans Saints, με την δεύτερη ομάδα να βρίσκεται μπροστά στο σκόρ (24-23) μόλις 10 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Οι γηπεδούχοι Vikings χρειάζονταν ένα πραγματικό θαύμα, μια ουτοπική αλληλουχία συνδυασμών για να νικήσουν και μάλιστα μέσα ελάχιστο χρόνο. Τελικά, οι θεατές του αγώνα έγιναν μάρτυρες ενός εκ των πιο συναρπαστικών touchdowns της ιστορίας, με την ομάδα της Μινεσότα να κερδίζει, κυριολεκτικά, στην λήξη του χρόνου.

Θρυλικό φινάλε αγώνα NFL αύξησε παλμούς θεατών μπέρδεψε Apple Watches, Θρυλικό φινάλε αγώνα NFL αύξησε τους παλμούς των θεατών και… μπέρδεψε τα Apple Watches

Το τελικό αποτέλεσμα προκάλεσε ξέφρενους πανηγυρισμούς, αλλά και ένα ακόμα ενδιαφέρον φαινόμενο. Οι φίλοι των Vikings εξεπλάγησαν σε τέτοιο βαθμό (λογικό αν συλλογιστεί κανείς το θρυλικό φινάλε), που οι καρδιακοί παλμοί μερικών έφτασαν σε υψηλότατα επίπεδα. Αυτό οδήγησε τα Apple Watches που φορούσαν να τους ενημερώσουν για πιθανά… καρδιακά προβλήματα (!). Λόγω της απότομης αύξησης των παλμών, τα έξυπνα ρολόγια της Apple μπερδεύτηκαν και θεώρησαν πως υπάρχει δυσλειουργία στο πιο ζωτικό όργανο αρκετών φιλάθλων των Vikings. Έκπληκτοι, μερικοί εξ’ αυτών ανήρτησαν στα social media φωτογραφίες των smartwatches που τους προειδοποιουσαν.

Το περιστατικό αποδεικνύει πως, παρά το γεγονός ότι τα έξυπνα ρολόγια είναι κυρίως ένα gadget της εποχής, μπορούν να αποδειχθούν και αρκετά χρήσιμα σε θέματα υγείας. Απλώς, ενδέχεται μερικές φορές να μπερδεύονται, ειδικά όταν “παίζει η ομάδα”. Όπως και να έχει, εμείς κρατάμε το θρυλικό φινάλε του συγκεκριμένου NFL αγώνα και την… γρήγορη ανταπόκριση των Apple Watches στους πανηγυρισμούς. Δείτε το επικό φινάλε της αναμέτρησης στο παραπάνω βίντεο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Αμα υπήρχαν το 2005 στον ημιτελικό Ελλάδα – Γαλλία σε εκείνο το επικό για τους Έλληνες “Βαλ’το αγόρι μου” θα είχαν σπάσει τέτοια ρολόγια.

giannis

Το apple watch όταν ανιχνευει αυξηση καρδιακών παλμών σε ειδοποιεί αν διαπιστώνει ότι δεν είσαι σε κίνηση ή δεν αθλείσαι. Όταν τρέχεις ή περπατάς δεν βγάζει κάποια σχετική ειδοποίηση. Οπότε δεν μπερδεύτηκε όπως λανθασμένα γράφει ο τίτλος. Απλά έκανε σωστά την δουλειά του. Εξάλλου και η φωτογραφία που ποστάρετε αναφέρει ακριβώς αυτό που γράφω.
Σε τεχνολογικό site είμαστε…..να ξέρουμε πως λειτουργούν οι συσκευές.

giannogeorge

Συμφωνώ απολύτως με giannis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.