Aumi Mini: Το έξυπνο Wi-Fi φωτάκι νυχτός

Aumi Mini φωτάκι, Aumi Mini: Το έξυπνο Wi-Fi φωτάκι νυχτός

Το Aumi Mini αποτελεί ένα μικρό USB φωτάκι, το οποίο συνδέεται με το Wi-Fi δίκτυο του χρήστη και υποστηρίζει IFTTT, παρέχοντας έτσι παντός καιρού (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ειδοποιήσεις.

Το Aumi Mini συνδέεται σε οποιαδήποτε USB υποδοχή και εκτός από απλό φωτισμό, μέσω του IFTTT μπορείτε να το ρυθμίσετε να σας ειδοποιεί μεταξύ άλλων για τον καιρό, για τα email σας, για το χρηματιστήριο, για το αν έχετε μηνύματα στο Facebook κλπ.

Έτσι, για παράδειγμα, αν έχετε ρυθμίσει το Aumi Mini να σας στέλνει μια ειδοποίηση για τον καιρό στις 7 το πρωί, όταν ξυπνάτε θα ξέρετε τι να περιμένετε πριν ανοίξετε το παράθυρο. Αυτό θα γίνεται καθώς το Aumi Mini θα έχει διαφορετικό χρώμα και μοτίβο φωτισμού, ανάλογα τον καιρό. Για παράδειγμα έντονο κόκκινο αν έχει καύσωνα. Παρόμοια, μπορείτε να ειδοποιηθείτε για το ότι έχετε ένα email ενώ βλέπετε μια ταινία. Εν μέρει δηλαδή λειτουργεί σαν τις ειδοποιήσεις που προσφέρουν αρκετά wearables, αλλά με φωτισμό.

Aumi Mini φωτάκι, Aumi Mini: Το έξυπνο Wi-Fi φωτάκι νυχτός

Το Aumi Mini υποστηρίζει 16 εκατ. χρώματα και διαφορετικά μοτίβα φωτισμού. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε ότι όταν έχετε μια σημαντική κλήση, το φως θα αναβοσβήνει γρήγορα σε χρώμα έντονο άσπρο. Μπορεί να γίνεται κόκκινο όταν το δίκτυο του Wi-Fi “πέφτει” και να αλλάζει αυτόματα σε φως νυκτός από κάποια συγκεκριμένη ώρα και μετά.

Ο έλεγχος του Aumi Mini γίνεται μέσα από την εφαρμογή του. Το μέγεθος του είναι 30mm x 30mm και το πάχος του 7mm.

Ήδη τρέχει μια καμπάνια στο Kickstarter, με την τιμή του για όσους το παραγγείλουν νωρίς στα 16 δολάρια και κανονική τιμή στα 24 δολάρια. Για όσους παραγγείλουν περισσότερα του ενός Aumi Mini υπάρχει έκπτωση ανάλογα τον αριθμό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;