Αυτόνομες παντόφλες Nissan

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή φιλοξενία με την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης της Nissan, ένα Iαπωνικό πανδοχείο αντιμετωπίζει τους επισκέπτες με ασυνήθιστες ανέσεις: αυτόνομες παντόφλες, τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου.

Με μια πρώτη ματιά, το ProPILOT Park Ryokan μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό Ιαπωνικό πανδοχείο ( γνωστό και με την ορολογία ryokan). Οι παντόφλες είναι προσεκτικά τοποθετημένες στο φουαγιέ, όπου οι επισκέπτες βγάζουν τα παπούτσια τους. Τα δωμάτια Tatami είναι επιπλωμένα με τα παραδοσιακά χαμηλά τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου.

Αυτό όμως που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο ryokan, έγκειται στο γεγονός πως οι παντόφλες, τα τραπέζια και τα μαξιλάρια είναι εξοπλισμένα με μια ειδική έκδοση της τεχνολογίας ProPILOT Park, της αυτόνομης στάθμευσης της Nissan. Όταν τα προαναφερόμενα αντικείμενα δεν χρησιμοποιούνται, επιστρέφουν αυτόματα στα καθορισμένα σημεία τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτόνομες παντόφλες Nissan, Αυτόνομες παντόφλες Nissan

Αυτόνομες παντόφλες Nissan, Αυτόνομες παντόφλες Nissan

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!
Επιτέλους με αυτή την τεχνολογία το σπίτι μου θα μοιάζει με σπίτι και όχι με …στάβλο, λόγω των παιδιών… 🙂

John

Είμαι έτοιμος να πω μ….κία!!!

Darth

Δλδ μας λένε ότι θα γυρναμε που θα γυρναμε σπίτι αργά και η παντόφλα θα πηγαίνει μονη της στην γιναικα? Ε όχι… Ας κάνει εστο κόπο να την βρει

bezilys

Δεν μας βλέπω καλά!

Efkairiakos

Πόσο μπροστά πια αυτοί οι άνθρωποι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars Nissan

Nissan: Σχεδιάζει δεύτερο εργοστάσιο μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ

H Nissan εξετάζει τη δημιουργία ενός δεύτερου εργοστασίου μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ, ώστε να επωφεληθεί από τις επιδοτήσεις που δίνει ο νόμος μείωσης του πληθωρισμούς.

Cars Nissan

H Nissan δίνει μία πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό Max-Out

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Nissan Futures, η Nissan παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο του Max-Out EV κάμπριο, που είχε αποκαλυφθεί σε εικονική μορφή, ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Smartphones Nissan

Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

Το Office Pod Concept της Nissan σας δίνει όλη την ελευθερία που χρειάζεστε σε τέσσερις τροχούς, χωρίς να σας λέιπει τίποτα από τις ανέσεις του σπιτιού.

Cars Nissan

Καινοτόμο υλικό μπορεί να κάνει τα αυτοκίνητα ακόμα πιο αθόρυβα

Η τεχνολογία ηχομόνωσης, γνωστή ως ακουστικό μετα-υλικό, κατέκτησε το βραβείο “Best of What’s New” του Popular Science για το 2020 στην κατηγορία αυτοκινήτων.